top of page

Creatieve Vrouwencirkel Utrecht

Welkom bij 'De Creatieve Vrouwencirkel' met Ella Gaia!

Stap in een wereld van creativiteit, intuïtie en empowerment, speciaal ontworpen voor vrouwen die een diepere verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen willen ervaren.

De Creatieve Vrouwencirkel is een inspirerend evenement dat vrouwen uitnodigt om hun creatieve vonk te laten ontbranden en te leren leven vanuit intuïtie.

20 januari in Utrecht

Je staat op de wachtlijst!

Deuren voor aanmelding openen in november! Op de hoogte blijven? Zet jezelf alvast op de wachtlijst:

Wachtlijst

Ben je op zoek naar een transformatieve ervaring waar je jouw creativiteit kunt laten bloeien?​

Wil je leren hoe je dieper contact kunst maken met je lichaam en jouw intuïtie kunt versterken?

Ben je er klaar voor om de spirituele, witchy kant van jezelf te ontdekken samen met gelijkgestemde vrouwen?

Welkom bij de Creatieve Vrouwencirkel Zaterdagmiddag 20 januari 2024 Utrecht

Ontmoet, Creëer, en Ontdek Samen

Ben je een creatieve vrouw op zoek naar verdieping in je leven en een diepere verbinding met gelijkgestemde vrouwen? Kom en doe met ons mee op 20 januari 2024 in de betoverende "Creatieve Vrouwencirkel," waar we samen zakken in het lichaam, onze intenties zetten en een reis maken naar de diepten van onze creatieve talenten.

Het programma:

Ontmoeting met gelijkgestemden in Utrecht:

Stap uit je dagelijkse sleur en ontmoet inspirerende vrouwen in Utrecht die net als jij verlangen naar expressie en groei.

Cacao Ceremonie:
Laat je zintuigen ontwaken tijdens onze cacao-ceremonie, een betoverend moment van verbinding en contemplatie in het bruisende Utrecht.

Verrassing!
Ervaar de opwinding van een extra bijzondere 'bewegings-experience' die je creatieve geest zal prikkelen en je verbeelding zal stimuleren... we verklappen nog even niets :) 

Creatief aan de slag:

Pak aanwezige materialen, contempleer in een spiritueel hoekje en laat je creatieve geest vrij. Verken de diepten van je talenten zonder verwachtingen, en creëer iets prachtigs: voor jezelf of een ander.

Deelcirkel:

Voel de kracht van delen terwijl we samen groeien en leren in een veilige en ondersteunende omgeving. We gaan verschillende creatieve dingen doen om tot verdieping te komen: alleen en samen.

Thee, snacks, ontspanning, gesprekken, cacao, creativiteit... allemaal in hartje Utrecht op zaterdagmiddag 20 januari! Geniet van een heerlijke middag op een fijne locatie en tevens de expositieruimte van Ella. Als je op zoek bent naar een fijne cacaoceremonie, deelcirkel en een creatieve vrouwencirkel in Utrecht, dan is de "Creatieve Vrouwencirkel" op 20 januari 2024 de perfecte plek voor jou!

Ook leuk als cadeautje! Wil je daar gebruik van maken? Laat het mij weten via de contactpagina onderaan en ik maak een mooi ticket met naam en eigen ontwerp!

Kom jij ook meedoen?


Zullen we er samen een onvergetelijke vrouwencirkel van maken?

Zet de datum in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke reis naar je innerlijke creatieve zelf in het hart van Utrecht. Reserveer nu je plek in de "Creatieve Vrouwencirkel" op 20 januari 2024 in Utrecht en ontdek wat er gebeurt als creatieve vrouwen samenkomen om hun talenten te vieren, te delen, en deel te nemen aan cacao ceremonies en deelcirkels in Utrecht.

Wintermiddag

Laten we samen komen, midden in de winter: om elkaar te inspireren of juist om lekker achterover te leunen en te ontvangen. Dit is dé middag voor jou als creatieve vrouw.

 

Ik doe mijn uiterste best voor jou, zodat jij een heerlijke ontspannen middag kan hebben. Samen met andere creatieve, spirituele vrouwen. Een ceremonie die je niet snel zal vergeten!

Veelgestelde vragen


Hoe lang duurt de middag?

De specifieke tijden zullen nog bekendgemaakt worden, maar het zal plaatsvinden tussen de lunch en het diner. Reken op een programma van ongeveer vier uur.

Waar is het?
De creatieve vrouwencirkel vindt plaats in 'Grytte' aan de Maliebaan 45, te Utrecht. In een heerlijke ruimte, speciaal ingericht, zodat jij een ontspannen en verdiepende middag hebt.

Ik ben nog nooit bij een vrouwencirkel geweest: moet ik iets weten?
Allereerst is het goed om te weten dat jouw ontspanning voorop staat: daarom is het goed om te weten dat er ruimte is om je terug te trekken als je daar behoefte aan hebt.

 

Je hoeft je verder niet voor te bereiden en kunt mij ook vragen stellen via de mail vooraf als je dat fijn vind: mail daarvoor naar info@ellagaia.nl

Sluit je aan bij de Creatieve Vrouwencirkel in Utrecht op 20 januari 2024! Ontdek de kracht van creativiteit, deel je verhalen, en vind inspiratie te midden van gelijkgestemde vrouwen. Reserveer nu je plek en laat je creatieve geest stralen in het hart van Utrecht. We kijken ernaar uit om samen met jou te creëren, te groeien en te delen.

Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een betoverende reis vol kunst, verbondenheid en persoonlijke groei op 20 januari in Utrecht.

Logo.png
bottom of page