top of page

De Creatrix

Vrouw.png

Ben jij haar? Als jij creatief bezig bent, ben jij het meest jezelf. Jij bent altijd bezig met creativiteit: in wat je doet, hoe je eruit ziet, waar je van houdt en hoe je huis eruit ziet. Jij bent een kanaal voor magische inspiratie. 

  • Je wil de wereld een mooiere plek maken met jouw creatieve talent

  • Je wil een impact hebben op de mensen om je heen, door ze te inspireren

  • Je wil een diepere connectie met jezelf, maar weet niet goed hoe

  • Je wil meer voldoening in je leven, omdat je meer met je creatieve talent wil doen

  • Als jij een drukke periode hebt en minder goed in je vel zit, krijg je een creatieve blokkade

Ontketen jouw innerlijke Creatrix

Dit is jouw tijd!

Schrijven met hand

Ben jij er klaar voor om een impact op de wereld te maken met jouw creativiteit?

18250686010157668.jpg

Als kind droomde jij van een leven VOL creativiteit

En nu is de tijd gekomen om haar naar buiten te laten: jouw innerlijke Creatrix. Zij die de wereld mooier maakt met haar creatieve talent:

 

Ontdek jouw creatieve potentie, zodat je voldoening kan ervaren. En zodat je in verbinding komt met jezelf op een dieper level. Zodat jij een impact kan maken op de wereld en de mensen om je heen, door de magnetische inspiratie die je achterlaat!

Jaren lang fantaseerde ik hoe het zou zijn als ik eindelijk voor mijn dromen durfde te gaan... ik bedacht me dan dat er wel iemand zou zijn die me zou 'ontdekken' en dat vanaf daar alles op z'n plek zou vallen.

Nu besef ik me: de enige die mij nog moest ontdekken, was ik zelf

18335705134055445.jpg

Ik was degene die mezelf tegenhield...

Als kind worden we geblokkeerd en afgewezen door leraren op school. We denken dat onze creativiteit onbelangrijk is of 'slechts een aanvulling', terwijl daar onze kern zit. En daar ons medicijn voor de aarde vandaan komt.

Via creativiteit vinden we de verbinding terug met onszelf en de mensen om ons heen. Creativiteit is de verbinder. Het is tijd om te ontdekken hoeveel talent en creatieve potentie je hebt. Omdat jouw creatieve dromen lang genoeg op een laag pitje hebben gestaan en je er voor mag gaan!

Door met mij te werken, ontdek je wat er nodig is om jouw creatieve dromen realiteit te maken. Omdat jij jezelf het beste kent en alles wat je wil doen vanuit jou komt! 

Het is tijd om te gaan ontdekken hoe f*cking magisch je creatieve talent is!

Jij bezit het allemaal

Als je klaar bent met wachten op het goede moment en als je voelt dat je er echt voor wil gaan, is NU het moment!

In De Creatrix leer je jouw creatieve talent aan de wereld laten zien! Jij doet dit alles vanuit jouw wijsheid, jouw talent en jouw waarheid.

In de sessies ga je ontdekken waar je jezelf tegenhoudt. Je leert welke gevoelens en gedachten er in jou omgaan en welk effect ze hebben. Je leert jezelf op een dieper niveau kennen.

Dit is geen klassiek programma met een schema en een 'ik vertel jou wat je moet doen' mentaliteit. Sterker nog: in dit programma kom je juist dichter bij jouw kern. De dingen die je als klein kindje ergens al wist. De fluisterende stem die jou elke keer weer herinnert aan de dromen die je hebt.

Je leert wat jij nodig hebt, zodat je een impact op de wereld kan maken met jouw creativiteit: want jouw talent is medicijn voor de wereld.

De mening van...

Lotte (28) 

"Dit was een stap die ik echt nodig had! Ik heb me aangemeld omdat ik aanliep tegen problemen op mijn werk.

Ik was erg gestrest en had niet meer helder welke richting ik op wilde, zowel op werkgebied als privé. De sessies en de werkboeken hielpen me om meer rust in mijn leven te creëren en me bewust te maken van de patronen die mij tegenhouden in het maken van keuzes die voor mij goed voelen. 

 

Eén sessie (en werkboek) liet mij teruggaan naar wat ik vroeger leuk vond om te doen. Door de drukte en hectiek van het dagelijks leven stond ik daar nooit meer bij stil. Met behulp van de gesprekken en oefeningen kon ik echt terugkijken op die tijd en de gevoelens die in mij opkwamen. Toen werd het voor mij een stuk duidelijker waar ik écht blij van word en begin ik nu aan een opleiding om nieuwe skills te leren. Door het programma ervaar ik meer rust in mijn leven en heb weer een koers in mijn leven."

De Creatrix: het coachtraject

In een sessie van ongeveer anderhalf uur duiken we samen in jouw verhaal, jouw talenten en de dingen waar je van droomt. We doen dit door te praten, maar ook door lichaamsgerichte technieken om dichter bij jouw gevoel te komen. Het kan voorkomen dat je huiswerk meekrijgt, zoals schrijven of tekenen: als het maar bij jou past.

Elke twee weken hebben we een sessie van anderhalf uur die jij gemakkelijk kunt inplannen in mijn systeem. Je kunt kiezen voor een coach-traject 3 maanden of 5 maanden!

 

3 maanden coaching 1200,- incl. btw 

5 maanden coaching 1600,- incl btw (400 euro korting! Normaal 2000,-)

 

Het is mogelijk om een betaalplan te krijgen. Wil je graag starten, maar laten je financiën het nog niet toe? Laat het mij weten: ik ben flexibel.

Het is ook mogelijk om 1 losse sessie te plannen (=100,-) Wil je daarna door dan starten we alsnog een van de trajecten.

Aardewerk schilderen

Wat gebeurt er bij het kennismaken?

In dit gesprek krijg je de mogelijkheid om te onderzoeken wat je creatieve dromen en behoeftes zijn! 

 

We gaan samen bespreken wat jou misschien zou kunnen helpen en waar je van droomt! Tijdens dit gesprek vertel ik je hoe een sessie eruit kan zien, wat ik doe en wat de eventuele opties zijn als je misschien met mij wil werken. Dit is allemaal gratis!

Voel jij een JA? Dan maken we samen afspraken over de duur van het traject.

Jij kan jezelf gemakkelijk inplannen via het systeem dat ik daarvoor heb gemaakt. Alle sessies zijn online, dus je kan het vanuit je eigen fijne thuis aangaan.

Wil je eerst een losse sessie volgen? Dat kan ook, omdat ik jou de gelegenheid wil geven te ervaren hoe de sessies zijn. Voel je daarna een 'ja' dan maken we nieuwe afspraken.

Je hebt bij mij altijd de garantie dat we alleen dingen doen die jij wil doen. Jouw gevoel is belangrijk en ik hou daar rekening mee. Een traject aangaan is dus ook geen verplichting: jij bent vrij om te kiezen.

bottom of page