top of page

De Creatrix 1:1

Vrouw.png

  1. Maak een impact op de wereld met jouw talent!

  2. Inspireer de mensen om je heen, omdat jij je eigen waarheid volgt!

  3. Ontdek een diepere connectie met jezelf, doordat je weet hoe je bij jezelf incheckt.

  4. Meer voldoening in je leven, omdat je meer met je creatieve talenten kan doen!

  5. Je herkent (creatieve) blokkades en weet wanneer je een stapje terug (of juist vooruit) mag doen.

Ontketen jouw innerlijke Creatrix

Dit is jouw tijd!

Schrijven met hand

Ben jij er klaar voor om een impact op de wereld te maken met jouw creativiteit?

18250686010157668.jpg

Als jij creatief bezig bent, ben jij het meest jezelf. Jij bent altijd bezig met creativiteit: in hoe je eruit ziet, de dingen die je doet en zelfs jouw omgeving is omringd met creatieve dingen. 

 

Soms droom je van een leven waarin je meer met je creativiteit kan doen, maar je weet niet precies hoe of waar te beginnen... Misschien heb je zelfs wel als kind geleerd dat je van jouw hobbies geen werk kan maken. Of misschien heb je jezelf vertelt dat je niet goed genoeg bent. Je hebt jouw creatieve kant verstopt voor de buitenwereld... 

 

En nu is de tijd gekomen om haar naar buiten te laten: jouw innerlijke Creatrix.

Zij die een impact maakt op de wereld met haar creatieve talent!

 

Ontdek jouw creatieve potentie, zodat je voldoening kan ervaren en zodat je in verbinding komt met je diepste zelf! Jouw creativiteit is medicijn voor de wereld.

Jaren lang fantaseerde ik hoe het zou zijn als ik eindelijk voor mijn dromen durfde te gaan... ik bedacht me dan dat er wel iemand zou zijn die me zou 'ontdekken' en dat vanaf daar alles op z'n plek zou vallen.

Nu besef ik me: de enige die mij nog moest ontdekken, was ik zelf

18335705134055445.jpg

Ik was degene die mezelf tegenhield...

Als kind worden we (onbewust) geblokkeerd en afgewezen door leraren op school.

We leren dat onze creativiteit 'een aanvulling' is of dat er geen toekomstperspectief in zit, terwijl daar onze kern zit. En daar ons medicijn voor de aarde vandaan komt.

Via creativiteit vinden we de verbinding terug met onszelf en de mensen om ons heen. Creativiteit is dé verbinder. En het is nooit te laat om te ontdekken hoeveel talent en creatieve potentie je hebt. Omdat jouw creatieve dromen lang genoeg op een laag pitje hebben gestaan en je er voor mag gaan!

Het is tijd om te gaan ontdekken hoe f*cking magisch je creatieve talent is!

Jij bezit het allemaal

Als je klaar bent met wachten op het goede moment en als je voelt dat je er echt voor wil gaan, is NU het moment!

In De Creatrix leer je jouw creatieve talent aan de wereld laten zien! Jij doet dit alles vanuit jouw wijsheid, jouw talent en jouw waarheid.

In de sessies ga je ontdekken waar je jezelf tegenhoudt. Je leert welke gevoelens en gedachten er in jou omgaan en welk effect ze hebben. Je leert jezelf op een dieper niveau kennen.

Dit is geen klassiek programma met een schema en een 'ik vertel jou wat je moet doen' mentaliteit. Sterker nog: in dit programma kom je juist dichter bij jouw kern. De dingen die je als klein kindje ergens al wist. De fluisterende stem die jou elke keer weer herinnert aan de dromen die je hebt.

Je leert wat jij nodig hebt, zodat je een impact op de wereld kan maken met jouw creativiteit: want jouw talent is medicijn voor de wereld.

De mening van...

Lotte (28) 

"Dit was een stap die ik echt nodig had! Ik heb me aangemeld omdat ik aanliep tegen problemen op mijn werk.

Ik was erg gestrest en had niet meer helder welke richting ik op wilde, zowel op werkgebied als privé. De sessies en de werkboeken hielpen me om meer rust in mijn leven te creëren en me bewust te maken van de patronen die mij tegenhouden in het maken van keuzes die voor mij goed voelen. 

 

Eén sessie (en werkboek) liet mij teruggaan naar wat ik vroeger leuk vond om te doen. Door de drukte en hectiek van het dagelijks leven stond ik daar nooit meer bij stil. Met behulp van de gesprekken en oefeningen kon ik echt terugkijken op die tijd en de gevoelens die in mij opkwamen. Toen werd het voor mij een stuk duidelijker waar ik écht blij van word en begin ik nu aan een opleiding om nieuwe skills te leren. Door het programma ervaar ik meer rust in mijn leven en heb weer een koers in mijn leven."

De Creatrix: het coachtraject

Somatisch (=lichaamsgericht) coachtraject van 3 of 5 maanden
Elke twee weken een sessie van 90 min.

Je leert je bewuster worden van belangrijke signalen, zodat je emotionele veerkracht kunt opbouwen.​Je leert jouw zenuwstelsel reguleren en je leert om in contact te komen met jouw diepste kanten.

 

Eenmalige losse sessie 100,-

3 maanden coaching 1200,- of 5 maanden coaching 1600,- incl btw (= 400 euro korting!)

 

Het is mogelijk om een betaalplan te krijgen. Wil je graag starten, maar laten je financiën het nog niet toe? Laat het mij weten: ik ben flexibel en denk graag met jou mee.

Aardewerk schilderen
Logo.png
bottom of page