top of page

Ontdek jouw mogelijkheden 

Lieve vrouw, wil je graag even kennismaken en een thema in je leven bespreken?

Dat kan gratis. Dit is geen verkoop-gesprek, maar puur ter kennismaking.

Tijdens dit waardevolle gesprek duiken we dieper in de thema's die jouw leven beïnvloeden en mogelijk ook jouw (creatieve) dromen! Dit moment is helemaal voor jou, om te delen wat er in jouw hart leeft. 

 

Of je nu overweegt om mij als jouw coach in te schakelen of gewoon nieuwsgierig bent naar de kracht van coaching, dit gesprek zal je motiveren en nieuwe perspectieven openen. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

52392862670_564382c157_o.jpeg

Wat gebeurt er bij een kennismaking?

Voordat je begint aan een coachingstraject bij Ella Gaia, is het waardevol om je coach te ontmoeten en kennis te maken. Tijdens dit kennismakingsgesprek krijg je de gelegenheid om te voelen of er een klik is tussen jou en Ella, wat essentieel is voor een succesvol coach traject. Een vertrouwensband is immers de basis om je open te stellen voor creatieve groei en verandering.

 

Het gesprek dient ook om te ontdekken of ik iets voor jou kan betekenen. Je deelt jouw verhaal, uitdagingen en doelen, en krijgt inzicht in de werkwijze en de coach als persoon. Samen formuleren jullie een coachvraag (waarmee worstel je) en een doel (wat wil je bereiken en hoe). Na het gesprek heb je de vrijheid om er rustig over na te denken. - Ella

 

Bij Ella Gaia bepaal jij zelf of je samen aan de slag gaat. Als je direct voelt dat het goed zit, kunnen jullie vanaf de volgende sessie samen op weg. Een kennismakingsgesprek bij Ella Gaia is altijd gratis en duurt gemiddeld 30 minuten met ruimte voor uitloop. Dit gesprek is online vi. Neem gerust contact op voor meer informatie bij het maken van de afspraak.

1 op 1 coaching: de opties

Losse Coach Sessie via Zoom (75 min)

Ervaar directe ondersteuning met een individuele zoom coachingsessie. Voor slechts 100 euro, inclusief btw, duiken we diep in jouw specifieke hulpvraag. Samen werken we aan heldere inzichten en praktische stappen voor positieve verandering. Reserveer nu jouw sessie en investeer in jouw groei. Dit is tevens ook een mooie manier om te kijken of een traject op maat iets voor je is.

Traject op Maat

Ontdek de kracht van persoonlijke groei met een op maat gemaakt coachingstraject. Samen gaan we aan de slag met jouw conditionering, patronen en natuurlijk: je (creatieve) dromen werkelijkheid maken. Ontdek de regie over jouw leven en investeer in een traject dat aansluit bij jouw unieke behoeften. Na een kennismaking of losse sessie maak ik - afhankelijk van jouw mogelijkheden en behoeften - een voorstel.

Veelgestelde vragen

Coach betekenis: wie is dat eigenlijk?

Een coach die zich richt op vrouwen en hun creatieve kracht is iemand die persoonlijke aandacht en begeleiding biedt met als doel jou te helpen groeien tot een sterker individu. Vanuit een objectief oogpunt ondersteunt deze coach je op een begripvolle manier bij het behalen van je persoonlijke doelen in het leven. De focus bij Ella Gaia coaching ligt op het ontwikkelen van creatieve expressie en het stimuleren van je unieke kracht. Ella is geschoold in maatschappelijk werk, life coaching, ondernemen en kunst-educatie.

Wat doet een coach?

Bij Ella Gaia kun je rekenen op coaching voor vrouwen en hun creatieve kracht. Ella biedt een persoonlijke benadering van leren, waarbij jij met begeleiding werkt aan jouw specifieke leerdoelen. Of je nu zelfverzekerder wilt worden of aan je relatie wilt werken, Ella ondersteunt je op de weg naar jouw gewenste doelen op een ondersteunende en creatieve manier.

Coachee betekenis

Als coachee in de context van creatieve kracht coaching, ben je degene die begeleid wordt door de coach. De ondersteuning van de coach heeft een positief effect op je leven, en samen zoeken jullie naar oplossingen gebaseerd op jouw wensen en doelen. Gedurende een bepaalde periode gaan jij als coachee en de coach een professionele relatie aan, waarbij het essentieel is dat je je volledig op je gemak voelt om eerlijk naar jezelf, je wensen en doelen te kijken tijdens het creatieve coachingstraject.

Wat als ik niet tevreden ben over de coaching?
Als je niet tevreden bent over de coaching, gaan we met elkaar in gesprek: wat werkt er wel en wat niet? Samen evalueren we de beste vervolgstap. Vraag om aanpassingen indien nodig en overweeg feedback. Als de ontevredenheid aanhoudt, overweeg dan een andere coach: Ella zal je wellicht refereren naar collega's als je daar behoefte aan hebt. Open communicatie is essentieel voor het verbeteren van de coaching ervaring.

Waar kan ik op rekenen?

Onthul je verborgen creatieve mogelijkheden. Overwin de invloed van angsten en twijfels voor het behalen van (creatieve) dromen. Blijf op koers en vind de balans. Stimuleer je eigen persoonlijke ontwikkeling en groei. Vergroot regie en kracht. Versnel de realisatie van creatieve doelen en verbreed je comfortzone. Nieuwsgierig geworden? Plan je gratis kennismaking.

Wat kost een coach per uur?/Hoe duur is coaching?

Bij Ella Gaia kun je een losse sessie van 75 minuten boeken voor 100 euro, inclusief btw. Daarnaast bieden we ook trajecten op maat aan. Je kunt gebruiken van verschillende betaalplannen en we zijn flexibel. 

 

Wat is het verschil tussen een coach en therapeut?

Een coach richt zich voornamelijk op het begeleiden van individuen om hun doelen te bereiken, terwijl een therapeut zich meer bezighoudt met het behandelen van emotionele en psychologische problemen. Coaching bij Ella Gaia is gericht op het ontdekken van creatieve mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien gaan we aan de slag met creatieve- en lichaamsoefeningen om te integreren wat je leert.

 

Wat is het verschil tussen coaching en begeleiding?

Coaching bij Ella Gaia is gericht op het inspireren en begeleiden van creatieve vrouwen om hun doelen te bereiken en persoonlijke groei te ervaren. Begeleiding kan een breder scala aan ondersteuning omvatten en is vaak minder gestructureerd dan coaching, dat specifiek gericht is op het behalen van vooraf samen bepaalde doelen en wensen.

Tot slot herinneren we je ook graag aan de privacy-verklaring en algemene voorwaarden onderaan deze pagina.

bottom of page