top of page
foto 4.jpg

Zal je helpen om jouw creatieve dromen waar te maken?

Wat doet een creatieve coach?

Als creatieve coach sta ik aan jouw zijde om samen jouw creatieve potentieel te ontdekken en te omarmen. We gaan op een avontuurlijke reis die je emotionele veerkracht versterkt, zodat je vol vertrouwen in jouw creatieve wereld kunt duiken.

Met mijn achtergrond in creatief ondernemen en ervaring in de hulpverlening ben ik jouw gekwalificeerde coach. Samen vermijden we valkuilen en omarmen we bewezen methoden om jouw groei te stimuleren. De coaching die ik aanbied is lichaamsgericht.

Mijn focus ligt op psychosomatische hulpverlening en creatieve benaderingen. Onze sessies zijn meer dan gesprekken – we duiken in je lichaam, intuïtie en creatieve kant door oefeningen en opdrachten.

Hallo creatieve vrouw!

Jij bent hier om een impact te maken

Als kind zijn we creatieve wonderen!

Als kind waren we allemaal creatieve wonderen. Maar naarmate we opgroeien, verdwijnt die focus vaak naar de achtergrond. Ik ben hier om je te vertellen: dat is complete onzin! Mijn naam is Ella, en ik ben hier om die creatieve vonk in jou weer te laten branden.

 

Leer je kracht ontdekken

Jij hebt de kracht om een blijvende impact te maken, en ik ben er om je te laten zien hoe. Alles wat je nodig hebt, zit al in jou! Laten we teruggaan naar wat je als kind met gemak deed en waar je energie van kreeg. Jouw talenten en vaardigheden wachten om de wereld te inspireren.

De wereld heeft meer creatieve vrouwen zoals jij nodig

En ik leer je graag hoe je omgeving in elkaar steekt, hoe jij daarop kan inspelen en hoe je in dit hele proces bij jezelf en bij het plezier van creëren blijft. De vrouwen die bij mij komen zoeken handvatten om vertrouwen te voelen, zodat ze hun creatieve dromen kunnen waarmaken: en dat lukt ze! Dus dat gaat jou ook lukken!

 

Je mag stoppen met zoeken,

want alles zit al in jou!

WhatsApp Image 2023-07-10 at 14.31.51.jpeg

Wie is Ella?

Ik ben een mix van down-to-earth en spiritueel, met een vleugje droge humor. Geen oordeel, en ik sta klaar om samen met jou te ontdekken en te leren. Jij verdient het om aangemoedigd te worden! Jouw wensen en tempo zijn belangrijk, en ik sta aan je zijde om samen de Creatrix in jou naar boven te brengen.

Jij mag worden toegejuicht
Want van binnen weet jij al wat je wil, wat je nodig hebt en hoe jouw tempo is: daar sluit ik bij aan. De Creatrix zit al in jou en samen halen we haar naar boven. 

Hoe herken je een goede coach? Een goede coach luistert zonder oordeel, toont empathie en helpt jou je eigen antwoorden te vinden. Met mijn ervaring in creatief ondernemen, breng ik verschillende technieken in om jouw groei te stimuleren.


Wat is de rol van een coach? Als jouw coach bied ik je een veilige plek om te groeien en jezelf te zijn. Geen traditionele 'bro-coach' of guru hier. Ik ben er om oordelen los te laten en jouw unieke talent en waarheid te koesteren.

Zoek je een coach voor creatieve vrouwen?

Hier ben ik! Mijn expertise ligt in het helpen van creatieve vrouwen, of je nu een doorgewinterde kunstenaar bent of net begint aan je creatieve reis. We gaan samen de kracht van jouw innerlijke wijsheid ontketenen en jouw creatieve kracht laten stralen.

 

Wat gaan we doen?

De opleidingen en ervaringen die ik heb, zijn gericht op psychosomatische hulpverlening en creatieve methodes: dit betekent dat jij meer dan alleen gesprekken kan verwachten.

Een vrouwencoach, zoals ik, is gericht op het begeleiden van vrouwen in hun persoonlijke en creatieve ontwikkeling. Samen ontdekken we je innerlijke kracht en loop je vol zelfvertrouwen je unieke pad.

Onze sessies samen zijn anders dan de standaard coaching. We zullen intuïtief afstemmen op je lichaam en geest, en creatieve technieken gebruiken om jouw groei te stimuleren. Verwacht praktische oefeningen en leuke opdrachten die je zullen helpen jouw creatieve doelen te bereiken.

 

Klaar om jouw creatieve reis te beginnen? Laten we er samen voor gaan!

Klaar om jouw creatieve reis te beginnen? Laten we er samen voor gaan!

nvao.png
NRTO_keurmerk.png
keurmerk-crkbo.png
Keurmerk iso.png

Missie Ella Gaia

Ontdekken van eigen kracht, liefde en verbinding

Bij Ella Gaia is de drijfveer diepgeworteld in de overtuiging dat ieder individu intrinsiek waardevol is.

Ik koester de wens om mensen te helpen beseffen dat ze al oprecht al genoeg zijn, dat ze liefde waard zijn en in staat zijn liefde aan de wereld te schenken. Deze missie is gebaseerd op het tot stand brengen van verbindingen – verbinding met zichzelf en als gevolg daarvan, verbinding met de wereld om ons heen.

Kernwaarden: Liefde, verbinding en groei

Ik geloof in het creëren van een wereld doordrenkt met liefde en verbinding. Mijn coaching draagt bij aan een wereld waarin zachtheid en liefdevolle interacties heersen, en waar ruimte is voor zelfontplooiing zonder veroordeling. Door de begeleiding die ik geef, ontstaat er een groter bewustzijn van eigen lichaam en geest, en wordt begrepen dat de wereld een reflectie is van onze innerlijke overtuigingen.

 

Impact op samenleving en planeet

Mijn inzet als jouw coach reikt verder dan individuele transformatie; het strekt zich uit tot de maatschappij en de planeet zelf. Door het koesteren van verbinding met onszelf, elkaar en de natuur, bevorderen we namelijk samen de harmonie en balans. De wereld kan genezen en floreren wanneer liefde en begrip onze fundamenten vormen en haat en geweld vervagen.

Mijn coachingsaanpak: empathie, groei en inspiratie

Als jouw coach bied ik je een veilige haven waarin je zonder vooroordelen mag zijn wie je bent. Ik begeleid je liefdevol op het pad naar zelfverbinding. Je leert de taal van je lichaam begrijpen en ontwikkelt het vermogen om voorbij de oppervlakte te kijken, om de kern van menselijke interacties te begrijpen. Door oude karmische lasten los te laten, ontdek je nieuwe facetten van jezelf en omarm je de innerlijke kracht die je bezit.

Samen Bouwen aan een liefdevolle wereld

Ik geloof dat persoonlijke groei resulteert in wereldwijde impact. In verbinding met onszelf en anderen inspireren we anderen om hetzelfde te doen. Dit leidt tot een wereld waarin liefde de overhand heeft en harmonie de standaard is.

 

Stap in jouw reis van zelfontdekking, liefde en verbinding. Samen transformeren we niet alleen levens, maar dragen we ook bij aan een meer liefdevolle en gebalanceerde wereld.

Ella Gaia op instagram:

Logo.png
bottom of page