top of page
P1020960.JPG

Een leven vol vrijheid creëeren: jij kan dat!

Wat doet een life coach?

Als life coach sta ik aan jouw zijde om samen te verkennen hoe je meer vrijheid, zelfexpressie, en voldoening in je leven kunt vinden. We gaan samen op een avontuurlijke reis die je helpt om jouw eigen pad te ontwerpen en te volgen, zodat je kunt genieten van de vrijheid om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt.

Met mijn achtergrond in persoonlijke groei en ruime ervaring in begeleiding en coaching ben ik jouw gekwalificeerde coach. Samen navigeren we door uitdagingen en ontdekken we bewezen methoden om jouw persoonlijke groei te stimuleren. Mijn coaching is gericht op het verkennen van de mogelijkheden en het creëren van de levensstijl die jij verlangt.

Mijn focus ligt op het helpen van vrouwen die meer vrijheid en voldoening willen ervaren in hun leven. Onze sessies zijn meer dan gesprekken - we gaan ook somatisch (= lichaamsgericht) en creatief aan de slag om te ontdekken hoe jij je leven kunt ontwerpen op jouw eigen voorwaarden.

Vision_edited_edited.png

Jij kan NU al meer dan je denkt: en ik help je daarbij!

Herontdek jouw innerlijke kracht

Als we kinderen zijn, zijn we allemaal creatieve en unieke wonderen, maar naarmate we opgroeien, kunnen we dat besef vaak uit het oog verliezen. Ik ben hier om je te vertellen: jij bent bijzonder en jij maakt een impact! Mijn naam is Ella, en ik ben hier om die bijzondere vonk in jou weer te laten branden, zodat jij zelf nog meer in het diepe durft te springen als je dat wil.

Leer je innerlijke kracht ontketenen

Jij bezit al de kracht om een blijvende impact te maken, en ik sta klaar om je te laten zien hoe. Alles wat je nodig hebt, zit al in jou! Laten we teruggaan naar wat je als kind met gemak deed en waar je energie van kreeg. Jouw talenten en vaardigheden wachten om de wereld te inspireren. En je inspireert al meer mesen dan je misschien denkt!

De wereld heeft meer vrouwen zoals jij nodig

En ik deel graag mijn kennis over hoe de wereld in elkaar steekt, hoe jij daarop kunt inspelen, en hoe je tijdens dit hele proces verbonden blijft met je eigen plezier in het creëren van je eigen leven. De vrouwen die bij mij aankloppen, zoeken handvatten om vertrouwen te krijgen, zodat ze hun (creatieve) dromen kunnen verwezenlijken. En dat lukt ze! Dus dat gaat jou ook lukken!

Herken je dat gevoel van verwarring, waar de chaos even de overhand lijkt te nemen en het overzicht uit het zicht verdwijnt? Ik begrijp dat maar al te goed.

 

Soms houden we onszelf onbewust tegen, alsof er een onzichtbaar obstakel is dat ons ervan weerhoudt ons volledige potentieel te omarmen. Laat me je geruststellen: dit is niet jouw schuld. Het leven is een reis vol uitdagingen en leermomenten. Soms raken we verstrikt in de wirwar van gedachten en emoties, en dat is oké.

 

Het belangrijkste is dat we kunnen groeien en leren van deze ervaringen. Ik sta hier open om je te begeleiden, om samen met jou de weg naar helderheid en zelfontdekking te bewandelen. Samen gaan we voorbij aan die onbewuste blokkades en werken we aan het onthullen van de prachtige mogelijkheden die voor je liggen: want die zijn er in overvloed!

 

Laten we samen de reis beginnen, niet alleen om te begrijpen waarom dingen gebeuren, maar ook om sterker, veerkrachtiger en wijzer uit elke uitdaging tevoorschijn te komen. Jij bent niet alleen in deze reis, en ik ben er om je te helpen. Laten we samen bouwen aan een pad van groei, zelfcompassie en empowerment. Want in elke stap van zelfontwikkeling schuilt de kracht om jouw unieke verhaal te schrijven: en jouw verhaal mag gehoord worden!

P1030042_edited_edited.jpg

Je leven kan een sprookje zijn: als jij het zelf ook wil geloven!

1 op 1 coaching - live in Utrecht of online via Zoom: wat jij wil!

Ben je klaar voor iemand aan je zijde in jouw proces? Misschien ben ik de juiste coach voor jou.

 

Je kunt bij Ella Gaia coach-sessies volgen van 75 min. live in Utrecht of online via Zoom. In de sessies wordt je bevraagd, doen we meditatieve oefeningen en krijg je huiswerk mee: als het maar bij jou past.

Inmiddels heb ik ruim twee jaar ervaring in deze vorm van coachen en daarvoor heb ik jaren in de hulpverlening gewerkt. Als wij beiden een klik voelen in de gratis kennismaking, kun je kiezen tussen een losse sessie (89,99 incl btw) of een traject op maat.

De plek van...

1. Overwinning van obstakels: Vrouwen die hun dromen najagen, worden vaak geconfronteerd met zelftwijfel en vergelijkingen met anderen. Gevoelens van o
nzekerheid in je eigen lichaam kunnen leiden tot overweldiging en de gedachte "laat maar". Ik geloof dat met de juiste ondersteuning deze hindernissen overwonnen kunnen worden: dat je leert om je gevoel te erkennen en omarmen, maar het geen reden laat zijn om iets niet te doen.

2. Persoonlijke ontwikkeling voor succes: Emotionele veerkracht, het cultiveren van gezonde denkpatronen en het omringen met positieve energie zijn cruciale aspecten om dromen te verwezenlijken.

3. Inspirerende succesverhalen: Talloze vrouwen die onze weg hebben gevonden, hebben hun eigen bloeiende bedrijven opgezet. Dit brengt niet alleen voldoening en zelfvertrouwen, maar stelt hen ook in staat anderen te inspireren en te helen. Deze reis is groter dan jij en ik: we helen de wereld.

4. Rol ontdekken van zelfvertrouwen: Zelfvertrouwen groeit door succes-ervaringen en dit wordt versterkt door positieve gedachten en aanmoediging, zowel intern als extern. Daar leer je over bij Ella Gaia.

5. Verschillende diensten: Bij Ella Gaia kun je kiezen voor individuele coaching, online programma's en zelfstudie-werkboeken, evenals cacaoceremonies om mensen te helpen bij het bereiken van hun innerlijke kracht.

6. Duurzame handvatten: Duidelijke doelen helpen vrouwen bij het herinneren aan hun prioriteiten, maar bij Ella Gaia bieden we je ook een anker tijdens uitdagende momenten in dit proces. Je krijgt handvatten die je de rest van je leven kunt toepassen. Geen 'quick fix', maar een duurzame, voor jou.

7. De kracht van mentoring: Het hebben van een coach of mentor versnelt het proces van droomrealisatie door zelfvertrouwen en nieuwe perspectieven te bieden. Je zet figuurlijk de deur open voor meer mogelijkheden in je leven: en dat verdien je.

8. Omgaan met tegenslagen: Hier wordt je aangemoedigd om emoties te erkennen en te onderzoeken hoe ze zich manifesteren in het lichaam, en om een veilige ruimte te vinden om deze ervaringen te delen.

9. De kracht van een ondersteunende gemeenschap: Een ondersteunende gemeenschap biedt steun, erkenning en het besef dat men niet alleen staat in hun reis naar het verwezenlijken van dromen.

10. Unieke coaching benadering: Deze aanpak richt zich op het lichaam, waarbij mensen leren om verbinding te maken met hun gevoel en intuïtie naast hun denkvermogen, wat zorgt voor een gebalanceerde en holistische groei tijdens hun reis. Ben je er klaar voor?

nummer 4.png

Welkom bij Ella Gaia!

Ella Gaia op instagram:

Veelgestelde vragen

Coach betekenis: wie is dat eigenlijk?

Een coach die zich richt op vrouwen en hun creatieve kracht is iemand die persoonlijke aandacht en begeleiding biedt met als doel jou te helpen groeien tot een sterker individu. Vanuit een objectief oogpunt ondersteunt deze coach je op een begripvolle manier bij het behalen van je persoonlijke doelen in het leven. De focus bij Ella Gaia coaching ligt op het ontwikkelen van creatieve expressie en het stimuleren van je unieke kracht. Ella is geschoold in maatschappelijk werk, life coaching, ondernemen en kunst-educatie.

Wat doet een coach?

Bij Ella Gaia kun je rekenen op coaching voor vrouwen en hun creatieve kracht. Ella biedt een persoonlijke benadering van leren, waarbij jij met begeleiding werkt aan jouw specifieke leerdoelen. Of je nu zelfverzekerder wilt worden of aan je relatie wilt werken, Ella ondersteunt je op de weg naar jouw gewenste doelen op een ondersteunende en creatieve manier.

Coachee betekenis

Als coachee in de context van creatieve kracht coaching, ben je degene die begeleid wordt door de coach. De ondersteuning van de coach heeft een positief effect op je leven, en samen zoeken jullie naar oplossingen gebaseerd op jouw wensen en doelen. Gedurende een bepaalde periode gaan jij als coachee en de coach een professionele relatie aan, waarbij het essentieel is dat je je volledig op je gemak voelt om eerlijk naar jezelf, je wensen en doelen te kijken tijdens het creatieve coachingstraject.

Wat als ik niet tevreden ben over de coaching?
Als je niet tevreden bent over de coaching, gaan we met elkaar in gesprek: wat werkt er wel en wat niet? Samen evalueren we de beste vervolgstap. Vraag om aanpassingen indien nodig en overweeg feedback. Als de ontevredenheid aanhoudt, overweeg dan een andere coach: Ella zal je wellicht refereren naar collega's als je daar behoefte aan hebt. Open communicatie is essentieel voor het verbeteren van de coaching ervaring.

Waar kan ik op rekenen?

Onthul je verborgen creatieve mogelijkheden. Overwin de invloed van angsten en twijfels voor het behalen van (creatieve) dromen. Blijf op koers en vind de balans. Stimuleer je eigen persoonlijke ontwikkeling en groei. Vergroot regie en kracht. Versnel de realisatie van creatieve doelen en verbreed je comfortzone. Nieuwsgierig geworden? Plan je gratis kennismaking.

Wat kost een coach per uur?/Hoe duur is coaching?

Bij Ella Gaia kun je een losse sessie van 75 minuten boeken voor 89,99 euro inclusief btw. Je kunt deze sessie LIVE in Utrecht volgen met mij of online via Zoom. Daarnaast kan je ook een traject op maat krijgen: die stemmen we dan samen af. Je kunt gebruiken van verschillende betaalplannen en we zijn flexibel. 

 

Wat is het verschil tussen een coach en therapeut?

Een coach richt zich voornamelijk op het begeleiden van individuen om hun doelen te bereiken, terwijl een therapeut zich meer bezighoudt met het behandelen van emotionele en psychologische problemen. Coaching bij Ella Gaia is gericht op het ontdekken van creatieve mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien gaan we aan de slag met creatieve- en lichaamsoefeningen om te integreren wat je leert.

 

Wat is het verschil tussen coaching en begeleiding?

Coaching bij Ella Gaia is gericht op het inspireren en begeleiden van creatieve vrouwen om hun doelen te bereiken en persoonlijke groei te ervaren. Begeleiding kan een breder scala aan ondersteuning omvatten en is vaak minder gestructureerd dan coaching, dat specifiek gericht is op het behalen van vooraf samen bepaalde doelen en wensen.

Tot slot herinneren we je ook graag aan de privacy-verklaring en algemene voorwaarden onderaan deze pagina.

Logo.png
bottom of page