top of page

Ik ben gecertificeerd hulpverlener, life coach, kunstenaar en nog veel meer...! En ik help mensen met het volgen van hun creatieve droom...

  • omdat jouw stem uniek is!

  • omdat jouw creatieve talent gezien en gehoord mag worden,

  • omdat het voor jou ook mogelijk is om je eigen werk te creëren

Mijn naam is Ella

Mijn leven zat altijd al vol met creativiteit!

Als kind was ik al bezig met tekenen, zat ik op dansen en volgde ik toneelles.

Als het creatief was, was het voor mij. Na de middelbare school besloot ik creatieve therapie te studeren en zo raakte ik in de wereld van hulpverlening: ik volgde allerlei opleidingen, maar het was nooit ECHT wat ik wilde.

Ik dacht dat als ik een goed diploma had, de creativiteit vanzelf ook wel te vinden zou zijn in mijn banen: een zoektocht begon. Na een paar jaar werken, kreeg ik echter een dikke burn-out. Het voelde alsof ik vast zat in een systeem dat niet bij mij paste.

Tijdens het herstel ontdekte ik dat ik een deel van mezelf was kwijtgeraakt: de kunstenaar in mij! Dingen creëren en mensen daarbij helpen: dat is waar ik voor gemaakt ben. Ik besloot dat een vaste baan niks meer voor mij was en een pad van ondernemen te volgen.

En toen was daar mijn eigen bedrijfje: Ella Gaia. Een plek waar ik ALLES mag doen waar ik blij van wordt: hoe vet is dat? 

Ik zie steeds meer mensen om me heen die tegen dezelfde dingen aan lopen en voel daar een missie: ik ben er om mensen te helpen hun creatieve droom realiteit te maken. Vanuit vertrouwen, omdat ze weten dat ze het kunnen. Los van de mening van een ander, van geldzorgen of van trauma's uit het verleden.

Yoga.png

Hoe anderen mij omschrijven...

Ik ben een nuchter persoon: kalm en geaard, maar ook een lekkere zweefteef: ik ben spiritueel en neem dit ook mee in mijn werk.

Bij mij zul je NOOIT een oordeel voelen, want alles mag er zijn. Jouw proces = jouw proces.

Coaching bij Ella Gaia en wat je moet weten:

Het belangrijkst is dat we ons allebei veilig voelen en daar doe ik mijn uiterste best voor. Dit is iets wat ik dus ook terugverwacht.

Ik weet wat ik doe. 

De opleidingen die ik heb gevolgd (HBO Ba) zijn allemaal in hulpverlening (en coaching) en de creatieve sector, je vind deze in mijn LinkedIN pagina onderaan.

De afgelopen 10 jaar heb ik in de hulpverlening en creatieve sector gewerkt en ik heb inmiddels al flink wat coach-uren gedraaid (700+).

Ik zit met mijn voeten in de klei.

Doordat ik zelf ook kunst maak, exposeer en verkoop. Doordat ik aan het ondernemen ben en steeds weer mijn werk creëer en verander. Ook ik ben aan het leren, maar ik deel graag mijn lessen met jou!

nvao.png
NRTO_keurmerk.png
keurmerk-crkbo.png
Keurmerk iso.png
Logo.png
bottom of page