top of page

Acerca de

Van je hobby je werk  
© 2023

Voor de creatieve, intuitieve vrouw die vol vertrouwen haar leven wil ontwerpen en de wereld ermee inspireert

Let op: Deuren zijn momenteel gesloten!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven voor wanneer ronde 2 begint...

Wil jij eindelijk de stap zetten om van jouw hobby je werk te maken? Ben jij klaar met de eentonigheid van de dagelijkse sleur en wil je NU beginnen met het verwezenlijken van jouw dromen? Dat kan jij.

Goed nieuws: jij hebt alle potentie al in je!

Zonder dat je het misschien beseft, inspireer je de mensen om je heen en maak je een impact. Die talenten waarvan je misschien denkt dat ze niet goed genoeg zijn, zijn juist precies zoals ze moeten zijn. Jij bent het medicijn dat deze aarde nodig heeft.

Ben jij klaar om:

  • Niet meer te wachten op het perfecte moment?

  • Niet meer 's nachts in bed te piekeren over hoe je een vrijer leven kunt leiden?

  • Niet meer eindeloos te zoeken naar jouw ware dromen?

Lieve krachtige vrouw,

 

Je bezit alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn. Het is nu tijd om naar jezelf te luisteren. Misschien ben je het even vergeten, maar je kunt jezelf (terug)vinden. Je kunt de kracht in jezelf ontdekken en met zelfvertrouwen en zelfliefde jouw droomleven creëren.

En ben je klaar om te stoppen met jezelf klein te houden? Heeft het je alleen maar uitgeput en heb jij het gevoel dat je vastzit?

Ben je klaar om jezelf niet langer af te leiden en te verstoppen, maar om NU actie te ondernemen? De Creatrix in jou fluistert dat het tijd is... dat het nu jouw moment is.

Wil jij ontdekken hoe jij echt in deze wereld past? Jij hebt het volledige medicijn en unieke gaven in je om een nieuwe wereld te helpen creëren.

Stel je voor hoe jouw leven eruit kan zien:
Vol energie, creativiteit en plezier!

Zie jezelf stralen wanneer jij de tijd en ruimte krijgt om jouw talenten tot uiting te brengen! En ben je klaar om afscheid te nemen van schaamte, angst en onzekerheid? Het is tijd voor jouw nieuwe hoofdstuk!

Herken je jezelf hierin? Soms voel je je overweldigd door het idee dat anderen er wel in slagen, maar jij niet. Misschien ben je bang om uitgelachen te worden of te falen. En op het moment dat je jezelf volledig wilt laten zien, voel je een blokkade. Twijfel en angst kunnen je dan belemmeren.

Ontdek jouw ware kracht en vind de sleutel tot zelfliefde, zelfexpressie en zelfleiderschap.

 

Activeer jouw innerlijke zelfvertrouwen, intuïtie en creatieve superkracht en transformeer jouw hobby in jouw droombaan!

Van je hobby je werk  
© 2023

Voor de creatieve, intuitieve vrouw die vol vertrouwen haar leven wil ontwerpen en de wereld ermee inspireert!

WIXTE6775.JPG

Bij dit online programma, van je hobby je werk, sta jij centraal. Het programma bestaat uit vier momenten: drie inspirerende workshops van ongeveer een uur, vier werkboeken die jouw groei ondersteunen en een bonus 1 op 1 sessie met Ella die jij zelf kunt inplannen!

Ik ben Ella en ik ben hier om jou, als creatieve supervrouw, te begeleiden bij het maken van een impact op de wereld met jouw unieke talent. Vanuit jouw creatieve en intuïtieve essentie kun jij jouw droomleven creëren. Omdat ik weet hoe het is om vanuit het niets je eigen creatieve werk te creëren, help ik je graag!

 

Wat kan je verwachten?

In dit programma zul je jouw ware talenten ontdekken en jouw creatieve potentieel ontwaken. Je zult merken hoe jouw dromen en verlangens jou in de juiste richting sturen, en je zult het innerlijke vuur in jou laten ontbranden.

Dit is jouw kans om jouw levensmissie te volgen en jouw unieke medicijn aan de wereld te geven. Kies ervoor om niet meer te wachten... Het is tijd om jouw talenten te omarmen, jouw dromen waar te maken en de heldere richting te vinden die jouw passie en energie aanwakkert.

Schrijf je nu in voor dit online programma en maak van jouw hobby jouw werk. Samen gaan we op een transformerende reis om jouw droomleven te creëren.

Het programma

Online programma waarin ik je de handvatten meegeef die jou helpen met het creëren van je eigen (creatieve) manifestatie!Wat krijg je?

1. Drie LIVE 'how to' workshops vol met waardevolle theorie inclusief somatische interventies voor de integratie van wat je leert,
3. Een bonus 1:1 sessie van een half uur met Ella waarin je je vragen kunt stellen en verder kunt integreren,
4. Vier werkboeken met theorie en opdrachten voor de integratie van wat je leert,
Vrouw_edited_edited.png

Creatrix (cre-a-trix)
Schepper, rebel, kunstenaar, leider, ontwerper van haar eigen lot

Haar creativiteit maakt de wereld mooier en heeft een impact op haar omgeving

Het is tijd om de kracht van de Creatrix-leiderschapsstijl te ontdekken. Ontdek de kracht van de Creatrix-leiderschapsstijl, waarbij de kunst van creatie wordt ingezet om iets groots te bouwen dat de wereld verandert.

Als Creatrix ben jij het kanaal waardoor het goddelijke ontwerp tastbaar wordt voor anderen!
Jouw vermogen om waarde te creëren in alles wat je doet, maakt dat mensen zich aangetrokken voelen tot de schoonheid, harmonie en waarheid die je uitstraalt. Jouw inspirerende aanwezigheid houdt anderen geïnspireerd, levendig en volledig bewust.

Als schepper ben jij de visionair, gedreven door de diepste verlangens van je ziel. Je brengt inspiratie vanuit de diepste kern van je wezen en je hebt de ontembare drang om te creëren. Wat jou onderscheidt, is je vermogen om deze creaties volledig te manifesteren. Je staat in je waarheid en beseft dat jij de kracht hebt om je eigen leven, financiën en carrière te creëren en te beheersen.

Laat de wereld zien wat jij als Creatrix kunt bereiken. Treed naar voren en laat je leiderschap en creatieve kracht schitteren. Creëer niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Samen kunnen we een inspirerende revolutie ontketenen en een nieuwe realiteit vormgeven. Word de Creatrix die anderen volgen en die de wereld transformeert met haar ongeëvenaarde creativiteit en invloed.

Jouw innerlijke schoonheid en kracht zijn van onschatbare waarde. Door de Creatrix-leiderschapsstijl te omarmen, zul je de transformerende kracht ervaren van het creëren van een leven dat voldoening geeft en anderen inspireert. Het is tijd om jouw creatieve potentieel te ontwaken en te gebruiken om een blijvende impact te maken.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om jouw droomleven te hebben...

Om ZO zelfverzekerd en tevreden te zijn met wat je doet en wie je bent. Om ZO veerkrachtig te zijn, dat je voelt dat je alles kan waar je van droomt. Het goede nieuws is dat je niet alleen bent in deze zoektocht!

Met de handvatten die je krijgt van mij, zul je terugkijken op het moment dat jij besloot voor jezelf te kiezen!

Deze vrouwen gingen je voor en lieten hun reacties voor je achter...
3.png
Illustratie 2.jpg

Samen zullen we jouw innerlijke vuur aanwakkeren en de heldere richting vinden die jouw leven een nieuwe betekenis geeft!

Stap voor stap zul je leren hoe je jouw droomleven kunt realiseren en zelfverzekerd en tevreden kunt zijn met jezelf en jouw talent. Dit programma biedt de ondersteuning, tools en inzichten die je nodig hebt om jouw pad naar jouw succes te bewandelen.

Wacht niet langer. Start met kiezen voor jezelf en ontdek de kracht van de Creatrix-leiderschapsstijl. Samen zullen we jouw potentieel ontketenen en een wereld creëren waarin jouw unieke talenten schitteren.


Het is jouw tijd om te stralen en anderen te inspireren met jouw creatieve invloed. Doe mee en transformeer jouw leven vandaag nog!

Van je hobby je werk  © 2023

Het is tijd om te ontdekken wat jouw ware talenten zijn en jouw creatieve potentieel volledig tot bloei laten komen. Je zult versteld staan hoe jouw eigen dromen en verlangens je op het juiste pad zullen leiden en hoe ze een vurig enthousiasme in jou zullen aanwakkeren.

Dit is jouw unieke kans om jouw levensmissie te volgen en de wereld te laten zien welk speciaal medicijn jij te bieden hebt. Waarom nog langer wachten? Het is nu tijd om jouw talenten volledig te omarmen, jouw dromen waar te maken en de duidelijke koers te vinden die jouw passie en energie aanwakkert.

Schrijf je vandaag nog in voor het online programma en maak van jouw hobby jouw levenswerk. Samen gaan we een transformerende reis maken om jouw droomleven te creëren.

Veelgestelde vragen...

1. Wat is het doel van dit coaching-programma?

In dit programma krijg je handvatten die je kunt toepassen in het ontwerpen van jouw eigen leven en creatieve dromen.

2. Wat kan ik verwachten tijdens de workshops?

De drie workshops duren ongeveer een uur (sommige iets langer) en kun je op je eigen tempo bekijken en volgen. Bij elke workshop krijg je ook een werkboek voor de integratie van de theorie en lichaamsoefeningen. 

3. Hoe lang duurt het programma en hoe vaak vinden de sessies plaats?

De workshops zijn van te voren opgenomen en je ontvangt ze allemaal in 1 keer. Je kunt ze dus op je eigen tempo volgen en de werkboeken op je eigen tempo afwerken. We raden je wel aan om minimaal een week tussen de workshops te houden, zodat de integratie goed kan plaatsvinden.

4. Hoe kan Ella Gaia coaching mij helpen mijn doelen te bereiken?

Bij Ella Gaia werken we via somatische coaching: dit betekent dat je ontdekt hoe je lichaam werkt. Op de lange termijn bouw je daarmee veerkracht op, waardoor je meer in het diepe durft te springen en terugkomt bij zelfvertrouwen en zelfliefde. Je krijgt handvatten die je dagelijks kunt toepassen.

5. Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie na het starten van het coachingstraject?

De eerste shifts kunnen al komen tijdens de workshops of het invullen van de werkboeken, maar dit is voor iedereen verschillend. Geef jezelf in ieder geval de tijd om te ervaren en te integreren. Stel jezelf ervoor open. Jij bepaalt hoe serieus je het wil nemen. 

6.Wat als ik na het afronden van het programma nog verdere ondersteuning nodig heb?

Je krijgt sowieso een sessie van een half uur bij dit programma waarin je je vragen kunt stellen. Heb je daarna nog meer vragen of ondersteuning nodig? Stuur Ella dan even een persoonlijk berichtje of plan je kennismaking in via de website. Als je al eens eerder een programma hebt gevolgd, kan Ella iets op maat aan je voorstellen.

7. Wat is de visie van Ella Gaia?

Vertrouw op jezelf en vertrouw op jouw reis. Als professionele coach is mijn passie om jou te begeleiden op jouw persoonlijke transformatiereis. Ik geloof in jouw potentieel en ik sta klaar om je te ondersteunen bij het ontdekken van je innerlijke kracht, het overwinnen van obstakels en het bereiken van jouw doelen. Ik zal mijn uiterste best doen om aan te sluiten bij jouw proces en ga er vanuit dat jij dat ook doet. Met een empathische en holistische benadering help ik je om diepere inzichten te verkrijgen, belemmerende overtuigingen los te laten en je volledige potentieel te benutten. Samen zullen we een veilige en ondersteunende ruimte creëren waarin je kunt groeien, bloeien en jezelf kunt zijn. 

Logo.png
bottom of page