top of page

Cacaoceremonie Ella Gaia

Cacaoceremonie in Amersfoort en Utrecht

Bij Ella Gaia ben je uitgenodigd om betekenisvolle cacaoceremonies te ervaren, zowel in Utrecht als in Amersfoort. Maar wat doet een cacaoceremonie eigenlijk met je? Deze eeuwenoude traditie van het drinken van cacao tijdens ceremonies en rituelen komt vooral voor in diverse delen van Midden- en Zuid-Amerika, waar de ceremoniële cacao die we tijdens deze bijeenkomsten drinken, ook wordt verbouwd. Een cacaoceremonie kan een diepgaande ervaring zijn die je hart verder opent en je spirituele reis bevordert.

Wat doe je bij een cacao ceremonie?

In een cacaoceremonie wordt gebruik gemaakt van pure cacao die rijk is aan neurotransmitters die de potentie hebben om je bewustzijn te verhogen en je te verbinden met je innerlijke zelf. Maar wat zit er nu eigenlijk in een cacaoceremonie? Het draait om het delen van deze krachtige drank in een veilige en gezamenlijke omgeving. De cacao wordt vaak gecombineerd met meditatie, ademwerk en intentionele oefeningen om een diepere staat van bewustzijn te bereiken. Bij Ella Gaia wordt er ook een creatief onderdeel toegevoegd... dat is nog een verrassing :)

Je vraagt je misschien af: hoe lang werkt ceremoniële cacao?

De effecten kunnen variëren, maar over het algemeen kunnen de effecten van ceremoniële cacao enkele uren aanhouden. Maar geen zorgen: je zult niet gaan trippen of iets dergelijks. Cacao zorgt voor warmte in je lichaam en kan je energie aan het stromen zetten.

De sterkte van het effect kan afhangen van factoren zoals je eigen gevoeligheid en de manier waarop de ceremonie is opgezet. Voorafgaand aan een cacaoceremonie is het goed om bewust te zijn van wat je eet.

Het wordt aanbevolen om voor de ceremonie licht te eten en de consumptie van zware maaltijden te vermijden. Kies voor voedzaam voedsel dat je energie geeft zonder een vol gevoel te creëren.

Wat kan je bij Ella Gaia verwachten?

Ervaar de diepe verbinding met deze krachtige traditie en ontdek zelf de geneugten van cacaoceremonies in Utrecht en Amersfoort. Onze cacao-evenementen bieden een unieke reis naar zelfontdekking en verlichting. Als je meer wilt weten over de geschiedenis, voordelen en impact van cacao tijdens rituelen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontdek hoe cacao tijdens ceremonies je kan begeleiden op je pad van persoonlijke en spirituele groei. Neem deel aan een cacaoceremonie en laat je leiden door de diepgaande connectie met dit natuurlijke geschenk. Vind jouw eigen weg naar innerlijke vervulling en authenticiteit via de cacaoceremonies bij Ella Gaia. Gelegen in Utrecht en Amersfoort, zijn we toegewijd om jou te begeleiden op deze bijzondere reis.

Reserveer nu jouw/jullie plek en zet de eerste stap naar een leven van diepe betekenis en bewustzijn.

Let op: op dit moment staat er geen ceremonie gepland. Je kunt jezelf wel op de wachtlijst zetten, zodat je een melding ontvangt bij de eerstvolgende ceremonie.

IMG_5301_edited.jpg
image1.jpeg
Hee daar,

Heb je nog vragen over onze cacaoceremonies, ons aanbod, of wil je gewoon meer weten over hoe we jou kunnen begeleiden op jouw reis van zelfontdekking en bewustzijn? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te assisteren op jouw pad naar innerlijke vervulling. Ik vind het altijd fijn om van je te horen.

Samen kunnen we ontdekken hoe de magie van ceremoniële cacao jou kan inspireren en ondersteunen. Stuur me gerust een berichtje en laten we in gesprek gaan!

Liefs, Ella
Logo.png
bottom of page