top of page

Gratis inspiratie

Behoefte aan een extra dosis inspiratie? Lees hier inspirerende artikelen, luister naar leuke podcast-gesprekken of bekijk de video(s)! Allemaal for the taking om jou te inspireren!

nummer 6_edited.png

NIEUW! Podcast gesprek - 'Thuiskomen bij jezelf'

Sonja van Bakel en Ella Gaia - 1 mei 2024

In gesprek met Ella Gaia: "We bespreken oa wat haptonomie en stembevrijding haar heeft gebracht, maar ook dat tegen de verwachtingen in het bezoeken van een medium en een astroloog heeft bijgedragen aan het thuiskomen bij zichzelf. Ella is nu holistisch coach en zet al haar kennis, expertise en ervaringen in om ook jou de kracht te laten ervaren te gaan en te staan voor je dromen en verlangens."

1714641947777 (1).jpeg

Te gast bij podcast 'The Womens' Table': waarom vrouwen de schuld krijgen

Waarom vrouwen altijd de schuld krijgen - mrt '24

We praten over het boek 'Why women are blamed for everything' van dr. Jessica Taylor. In dit boek legt dr. Taylor uit waarom vrouwen vaak de schuld krijgen. Dr. Taylor geeft deze vrouwen een stem.

Ella legt uit waarom het voor haar, en de mede-vrouw, belangrijk is om te leren haar stem te gebruiken. Luister mee naar deze bijzondere aflevering van The Women’s Table.

cover art Ella_edited.jpg

Freedom Friday met Ella Gaia (youtube)

Andrea Nieland in gesprek met Ella Gaia - jun '23 (2023)

Op 23 juni gingen we in gesprek met Ella van der Naalt, eigenaar van Ella Gaia. Ella is begonnen met haar eigen bedrijf na het ervaren van een burn-out en voelen dat het anders moest: Het werd een heerlijk gesprek over voelen, vrijheid en onze dromen waarmaken.

Naamloos.jpeg

Wat is zelfliefde?

Blog geschreven voor Lazy Fitgirl. In dit blog lees je meer over de kracht van zelfliefde en deel ik drie zelfliefde oefeningen die jou kunnen helpen bij een gezonde levensstijl.

Negatieve gevoelens: zijn ze wel zo negatief?

Blog geschreven voor Lazy Fitgirl. In dit blog wil het met je hebben over negatieve gevoelens en emoties en hoe je daarmee om kunt gaan.

image0.jpeg

1 keer per maand een blog in je mailbox? 
Meld je hier aan:

Gelukt!

Zullen we kennismaken?

Of je nou nieuw bent bij Ella Gaia, of mij al een tijdje volgt, je bent op elk moment welkom voor een gratis kennismaking! Misschien overweeg je wel persoonlijke coaching en ben je benieuwd of er een klik is. Of misschien heb je gewoon simpelweg behoefte aan iemand die even met je meedenkt:

plan in dat geval je gratis kennismaking gemakkelijk in!

Logo.png
bottom of page