top of page

Van je hobby je werk  
© 2023

Thuisprogramma voor de creatieve vrouw

Vrouw_edited.png

Creatieve vrouw, dit is jouw era


Het is tijd om de kracht van de Creatrix-leiderschapsstijl te ontdekken. Ontdek de kracht van de Creatrix-leiderschapsstijl, waarbij de kunst van creatie wordt ingezet om iets groots te bouwen dat de wereld verandert.

Als Creatrix ben jij het kanaal waardoor het goddelijke ontwerp tastbaar wordt voor anderen!
Jouw vermogen om waarde te creëren in alles wat je doet, maakt dat mensen zich aangetrokken voelen tot de schoonheid, harmonie en waarheid die je uitstraalt. Jouw inspirerende aanwezigheid houdt anderen geïnspireerd, levendig en volledig bewust.

Als schepper ben jij de visionair, gedreven door de diepste verlangens van je ziel. Je brengt inspiratie vanuit de diepste kern van je wezen en je hebt de ontembare drang om te creëren. Wat jou onderscheidt, is je vermogen om deze creaties volledig te manifesteren. Je staat in je waarheid en beseft dat jij de kracht hebt om je eigen leven, financiën en carrière te creëren en te beheersen.

Laat de wereld zien wat jij als Creatrix kunt bereiken. Treed naar voren en laat je leiderschap en creatieve kracht schitteren. Creëer niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Samen kunnen we een inspirerende revolutie ontketenen en een nieuwe realiteit vormgeven. Word de Creatrix die anderen volgen en die de wereld transformeert met haar ongeëvenaarde creativiteit en invloed.

Jouw innerlijke schoonheid en kracht zijn van onschatbare waarde. Door de Creatrix-leiderschapsstijl te omarmen, zul je de transformerende kracht ervaren van het creëren van een leven dat voldoening geeft en anderen inspireert. Het is tijd om jouw creatieve potentieel te ontwaken en te gebruiken om een blijvende impact te maken.

Zonsondergang portret

Zie je het al voor je?

Stel je eens voor... Je begint je dag niet door je te schikken naar de agenda van een ander, maar door jouw eigen onderneming te starten. Misschien ben je wel thuis of in je eigen kantoor/atelier... Je doet wat je écht leuk vindt, waar je hart van opleeft, en waar je energie van krijgt.

 

Het delen van jouw passie met de wereld, omringd door de juiste mensen die jou aanmoedigen, omdat zij ook voelen dat dit jouw pad is. En dat gevoel van diepe connectie met jouw missie, zelfs als de toekomst nog wat vaag lijkt. Dat gevoel gun ik jou ook.

 

Dat is precies wat je leert in "Van Je Hobby Je Werk" - de thuis cursus speciaal ontworpen voor de creatieve vrouw zoals jij.

 

Andere vrouwen zijn je al voorgegaan en staan nu trots op het podium, hun passie te delen met de wereld, of hebben zich officieel ingeschreven bij de KVK om hun dromen waar te maken. En ik kan je vertellen: het is magisch om ze zo te zien stralen!

 

Dus, zie je het al voor je? Het gevoel van voldoening wanneer je weet dat je op de juiste weg bent, zonder de exacte bestemming te kennen. Dat diepe vertrouwen in jezelf en in de missie die je drijft, zelfs als de toekomst onzeker lijkt.

 

Ik geloof in jouw potentieel. En deze cursus is jouw gids om het te realiseren.

Wat kan je verwachten?

Workshops (3)
Dit programma bevat vooraf opgenomen workshops, drie om precies te zijn. Onderverdeeld in:
Workshop 1: Het Idee - Leer over je omgeving, leer over conditionering, paradigma's en de invloed van systeemtheorie.
Workshop 2: Het Gevoel - Leer over je zenuwstelsel, emoties en het belang van somatisch werken.
Workshop 3: Het Plan - Leer over grenzen, waarden, en de handvatten die jij nodig hebt om jouw persoonlijke blauwdruk te ontwerpen: jouw persoonlijke 'plan van aanpak'.

Werkboeken (4)
Download werkboeken van c.a. 10 tot 15 pagina's waarin je bevraagd wordt, je terug kunt lezen in de theorie en je af en toe uitgenodigd wordt to integratie oefeningen. Integratie = het toepassen van wat je leert in je dagelijkse leven.

1:1 Bonus sessie met Ella
Plan op jouw eigen moment een bonus sessie in van c.a. 30 minuten: dit is hét moment om nog dieper in te gaan op de dingen die je leert over jezelf. Deze sessie geeft jou de kans om je vragen te stellen en nog meer de verdieping in te gaan!

 

Deze vrouwen gingen je voor en lieten hun reacties voor je achter...
3.png
VJHJW

Ontdek de Online Zelf-doe Cursus: "Van Je Hobby Je Werk"

Welkom bij "Van Je Hobby Je Werk" - de online zelf-doe cursus die jou begeleidt op de reis naar het omzetten van jouw passie (en misschien zelfs wel in een bloeiende onderneming.) Hier vind je antwoorden op al jouw vragen en holistische begeleiding om jouw dromen waar te maken.

 

Wat is leuk om voor jezelf te beginnen?
Een veelgestelde vraag: en ook een goeie! In deze cursus ontdek je de ware kracht van jouw passie. Of je nu een liefde hebt voor ambachtelijk handwerk, een talent hebt voor digitale kunst, of gepassioneerd bent door het creëren van culinaire meesterwerken, wij helpen je bij het ontdekken van de mogelijkheden om jouw hobby om te zetten in een bevredigende carrière. In makkelijke woorden: je komt er achter wat écht jouw passie is en hoe je daar je werk van kan maken.

 

Kan je zomaar voor jezelf beginnen?
Ja! In deze cursus leren we je dat de eerste stap zetten naar ondernemerschap veel minder ontmoedigend is dan je misschien denkt. Jij kan dit! Met praktische tips en begeleiding over het opzetten van jouw eigen bedrijf, laten we zien dat iedereen de potentie heeft om zijn of haar eigen baas te zijn. Deze cursus gaat niet zozeer om een stappenplan wat je moet volgen: maar waar je rekening mee kunt houden en hoe je dicht bij jezelf kan blijven in dit proces. En vooral: hoe je in jezelf blijft geloven, zodat je vol vertrouwen ervoor durft te gaan!

 

Waar moet je rekening mee houden als je voor jezelf begint?
Het opstarten van een eigen bedrijf kan intimiderend lijken, maar wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. In deze cursus leer je namelijk vertrouwen in jezelf en in wat jij te brengen hebt in deze wereld. Je ontdekt hoe jij impact kan maken. Je ontdekt wat jouw kracht is en hoe je die kan inzetten, zodat je je dromen durft te volgen. Deze cursus biedt inzicht in alle belangrijke aspecten van ondernemerschap en hoe je duurzaam kan starten: en volhouden.

Wat zijn goede bedrijfsideeën?
Ontdek een schat aan inspiratie voor jouw toekomstige onderneming. Door middel van theoretische onderbouwing, lichaamsgerichte oefeningen en coach-vragen helpen we je bij het identificeren van jouw superkrachten, talenten en vaardigheden. Je ontdekt waar je echt 'aan' van gaat en hoe je veerkracht kunt opbouwen, zodat je blijft geloven in jezelf en jouw missie.

Ben je klaar om de sprong te wagen en van jouw hobby je werk te maken? Schrijf je vandaag nog in voor "Van Je Hobby Je Werk" en begin jouw reis naar een vervullende en succesvolle onderneming!

external-file_edited.jpg

Waarom bied ik je dit aan?

Steeds meer vrouwen omarmen de creatieve kracht die ze al bezitten. Kijk naar de Barbie film, kijk naar Taylor Swift: de wereld wil jouw creatieve talent, krachtige vrouw!

En gelukkig hoef je zelf het wiel niet uit te vinden. In dit programma leer je de handvatten die je nodig hebt om te zijn wie je wil zijn. Het is tijd om de Creatrix te belichamen en de wereld te inspireren met wie jij bent: ben je er klaar voor?

Van je hobby je werk  
© 2023

Thuisprogramma voor de creatieve vrouw

Vrouw_edited.png

Veelgestelde vragen

 

1. Wat is het doel van dit coaching-programma?

In dit programma krijg je handvatten die je kunt toepassen in het ontwerpen van jouw eigen leven en creatieve dromen.

2. Wat kan ik verwachten tijdens de workshops?

De drie workshops duren ongeveer een uur (sommige iets langer) en kun je op je eigen tempo bekijken en volgen. Bij elke workshop krijg je ook een werkboek voor de integratie van de theorie en lichaamsoefeningen. 

3. Hoe lang duurt het programma en hoe vaak vinden de sessies plaats?

De workshops zijn van te voren opgenomen en je ontvangt ze allemaal in 1 keer. Je kunt ze dus op je eigen tempo volgen en de werkboeken op je eigen tempo afwerken. Ik raad je wel aan om minimaal een week tussen de workshops te houden, zodat de integratie goed kan plaatsvinden.

4. Hoe kan Ella Gaia coaching mij helpen mijn doelen te bereiken?

Bij Ella Gaia werken we via somatische coaching: dit betekent dat je ontdekt hoe je lichaam werkt. Op de lange termijn bouw je daarmee veerkracht op, waardoor je meer in het diepe durft te springen en terugkomt bij zelfvertrouwen en zelfliefde. Je krijgt handvatten die je dagelijks kunt toepassen.

5. Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie na het starten van het coachingstraject?

De eerste shifts kunnen al komen tijdens de workshops of het invullen van de werkboeken, maar dit is voor iedereen verschillend. Geef jezelf in ieder geval de tijd om te ervaren en te integreren. Stel jezelf ervoor open. Jij bepaalt hoe serieus je het wil nemen. Jij hebt de regie.

6.Wat als ik na het afronden van het programma nog verdere ondersteuning nodig heb?

Je krijgt sowieso een sessie van een half uur bij dit programma waarin je je vragen kunt stellen. Heb je daarna nog meer vragen of ondersteuning nodig? Stuur mij dan even een persoonlijk berichtje of plan je kennismaking in via de website. Als je al eens eerder een programma hebt gevolgd, kan ik iets op maat aan je voorstellen.

7. Wat is de visie van Ella Gaia?

Vertrouw op jezelf en vertrouw op jouw reis. Als professionele coach is mijn passie om jou te begeleiden op jouw persoonlijke transformatiereis. Ik geloof in jouw potentieel en ik sta klaar om je te ondersteunen bij het ontdekken van je innerlijke kracht, het overwinnen van obstakels en het bereiken van jouw doelen. Ik zal mijn uiterste best doen om aan te sluiten bij jouw proces en ga er vanuit dat jij dat ook doet. Met een empathische en holistische benadering help ik je om diepere inzichten te verkrijgen, belemmerende overtuigingen los te laten en je volledige potentieel te benutten. Samen zullen we een veilige en ondersteunende ruimte creëren waarin je kunt groeien, bloeien en jezelf kunt zijn. 

Twijfel je nog of heb je aanvullende vragen? Stuur mij gerust een bericht via de contactstrook onderaan deze pagina.

Logo.png
bottom of page