top of page

Van je hobby je werk  
© 2023

NU 50 euro korting! Gebruik code 'DECGAIA' tot a.s. 31 december

Vrouw_edited.png

Van je hobby je werk  
© 2023

Lieve creatieve vrouw,
 

Wil jij eindelijk de stap zetten om van jouw hobby je werk te maken? Ben jij klaar met de 9 tot 5 wereld en wil je NU beginnen met het verdiepen van je creatieve talent, het verwezenlijken van jouw dromen en een impact maken om de wereld mooier te maken? Dat kan jij. Dat verdien je.

Goed nieuws: jij hebt alle potentie al in je!

Zonder dat je het misschien beseft, inspireer je de mensen om je heen en maak je een impact. Die talenten waarvan je misschien denkt dat ze niet goed genoeg zijn, zijn juist precies zoals ze moeten zijn. Jij bent het medicijn dat deze aarde nodig heeft.

Ben jij klaar om:

  • Het moment te vinden waarop je er écht voor kan gaan?

  • De pieker-nachten achter je te laten en elke dag meer vrijheid te creëren, te voelen?

  • De zoektocht om te draaien en steeds dichter bij je dromen te komen?

  • Ben je er klaar voor om jouw creatrix te ontwaken?

Creatrix (cre-a-trix)
Schepper, rebel, kunstenaar, leider, ontwerper van haar eigen lot

Haar creativiteit maakt de wereld mooier en heeft een impact op haar omgeving

Creatrix-leiderschapsstijl

Het is tijd om de kracht van de Creatrix-leiderschapsstijl te ontdekken. Ontdek de kracht van de Creatrix-leiderschapsstijl, waarbij de kunst van creatie wordt ingezet om iets groots te bouwen dat de wereld verandert.

Als Creatrix ben jij het kanaal waardoor het goddelijke ontwerp tastbaar wordt voor anderen!
Jouw vermogen om waarde te creëren in alles wat je doet, maakt dat mensen zich aangetrokken voelen tot de schoonheid, harmonie en waarheid die je uitstraalt. Jouw inspirerende aanwezigheid houdt anderen geïnspireerd, levendig en volledig bewust.

Als schepper ben jij de visionair, gedreven door de diepste verlangens van je ziel. Je brengt inspiratie vanuit de diepste kern van je wezen en je hebt de ontembare drang om te creëren. Wat jou onderscheidt, is je vermogen om deze creaties volledig te manifesteren. Je staat in je waarheid en beseft dat jij de kracht hebt om je eigen leven, financiën en carrière te creëren en te beheersen.

Laat de wereld zien wat jij als Creatrix kunt bereiken. Treed naar voren en laat je leiderschap en creatieve kracht schitteren. Creëer niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Samen kunnen we een inspirerende revolutie ontketenen en een nieuwe realiteit vormgeven. Word de Creatrix die anderen volgen en die de wereld transformeert met haar ongeëvenaarde creativiteit en invloed.

Jouw innerlijke schoonheid en kracht zijn van onschatbare waarde. Door de Creatrix-leiderschapsstijl te omarmen, zul je de transformerende kracht ervaren van het creëren van een leven dat voldoening geeft en anderen inspireert. Het is tijd om jouw creatieve potentieel te ontwaken en te gebruiken om een blijvende impact te maken.

Deze vrouwen gingen je voor en lieten hun reacties voor je achter...
3.png
VJHJW

Van je hobby je werk  
Het programma © 2023

Wat kan je verwachten?

Workshops (3)
Dit programma bevat vooraf opgenomen workshops, drie om precies te zijn. Onderverdeeld in:

Workshop 1: Het Idee
Leer over je omgeving, leer over conditionering, paradigma's en de invloed van systeemtheorie.
Workshop 2: Het Gevoel
Leer over je zenuwstelsel, emoties en het belang van somatisch werken.
Workshop 3: Het Plan
Leer over grenzen, waarden, en de handvatten die jij nodig hebt om jouw persoonlijke blauwdruk te ontwerpen: jouw persoonlijke 'plan van aanpak'.

Werkboeken (4)
Download werkboeken van c.a. 10 tot 15 pagina's waarin je bevraagd wordt, je terug kunt lezen in de theorie en je af en toe uitgenodigd wordt to integratie oefeningen. Integratie = het toepassen van wat je leert in je dagelijkse leven.

1:1 Bonus sessie met Ella
Plan op jouw eigen moment een bonus sessie in van c.a. 30 minuten: dit is hét moment om nog dieper in te gaan op de dingen die je leert over jezelf. Deze sessie geeft jou de kans om je vragen te stellen en nog meer de verdieping in te gaan!

 

Niet tevreden? = 100% geld terug garantie

Jouw proces hierin is het allerbelangrijkst. Heb je het programma geproefd en is dit niet wat je ervan hoopte of resoneert het niet? Dan krijg je gewoon je geld terug. Ik geloof er als coach in dat het mijn taak is om jou handvatten te bieden die resoneren en inspireren.

external-file_edited.jpg

Waarom bied ik je dit aan?

Toen ik in 2021 na een dikke burn-out besloot om mijn eigen werk te creëren, wist ik echt niet waar te beginnen.
Wat ik wel wist, is dat ik vrijheid wilde. Balans en creativiteit.
Ik had behoefte aan iemand die me liet zien hoe zij het had aangepakt. Iemand die de juiste vragen stelde en nieuwe inzichten gaf.
Via dit programma maak ik dat voor jou makkelijk toegankelijk! Via dit programma kun je op jouw tempo op een betaalbare manier een start maken in je droomleven.

 

Veelgestelde vragen

 

1. Wat is het doel van dit coaching-programma?

In dit programma krijg je handvatten die je kunt toepassen in het ontwerpen van jouw eigen leven en creatieve dromen.

2. Wat kan ik verwachten tijdens de workshops?

De drie workshops duren ongeveer een uur (sommige iets langer) en kun je op je eigen tempo bekijken en volgen. Bij elke workshop krijg je ook een werkboek voor de integratie van de theorie en lichaamsoefeningen. 

3. Hoe lang duurt het programma en hoe vaak vinden de sessies plaats?

De workshops zijn van te voren opgenomen en je ontvangt ze allemaal in 1 keer. Je kunt ze dus op je eigen tempo volgen en de werkboeken op je eigen tempo afwerken. Ik raad je wel aan om minimaal een week tussen de workshops te houden, zodat de integratie goed kan plaatsvinden.

4. Hoe kan Ella Gaia coaching mij helpen mijn doelen te bereiken?

Bij Ella Gaia werken we via somatische coaching: dit betekent dat je ontdekt hoe je lichaam werkt. Op de lange termijn bouw je daarmee veerkracht op, waardoor je meer in het diepe durft te springen en terugkomt bij zelfvertrouwen en zelfliefde. Je krijgt handvatten die je dagelijks kunt toepassen.

5. Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie na het starten van het coachingstraject?

De eerste shifts kunnen al komen tijdens de workshops of het invullen van de werkboeken, maar dit is voor iedereen verschillend. Geef jezelf in ieder geval de tijd om te ervaren en te integreren. Stel jezelf ervoor open. Jij bepaalt hoe serieus je het wil nemen. Jij hebt de regie.

6.Wat als ik na het afronden van het programma nog verdere ondersteuning nodig heb?

Je krijgt sowieso een sessie van een half uur bij dit programma waarin je je vragen kunt stellen. Heb je daarna nog meer vragen of ondersteuning nodig? Stuur mij dan even een persoonlijk berichtje of plan je kennismaking in via de website. Als je al eens eerder een programma hebt gevolgd, kan ik iets op maat aan je voorstellen.

7. Wat is de visie van Ella Gaia?

Vertrouw op jezelf en vertrouw op jouw reis. Als professionele coach is mijn passie om jou te begeleiden op jouw persoonlijke transformatiereis. Ik geloof in jouw potentieel en ik sta klaar om je te ondersteunen bij het ontdekken van je innerlijke kracht, het overwinnen van obstakels en het bereiken van jouw doelen. Ik zal mijn uiterste best doen om aan te sluiten bij jouw proces en ga er vanuit dat jij dat ook doet. Met een empathische en holistische benadering help ik je om diepere inzichten te verkrijgen, belemmerende overtuigingen los te laten en je volledige potentieel te benutten. Samen zullen we een veilige en ondersteunende ruimte creëren waarin je kunt groeien, bloeien en jezelf kunt zijn. 

Twijfel je nog of heb je aanvullende vragen? Stuur mij gerust een bericht via de contactstrook onderaan deze pagina.

1 op 1 coaching: de opties

Losse Coach Sessie via Zoom (75 min)

Ervaar directe ondersteuning met een individuele zoom coachingsessie. Voor slechts 100 euro, inclusief btw, duiken we diep in jouw specifieke hulpvraag. Samen werken we aan heldere inzichten en praktische stappen voor positieve verandering. Reserveer nu jouw sessie en investeer in jouw groei. Dit is tevens ook een mooie manier om te kijken of een traject op maat iets voor je is.

Traject op Maat

Ontdek de kracht van persoonlijke groei met een op maat gemaakt coachingstraject. Samen gaan we aan de slag met jouw conditionering, patronen en natuurlijk: je (creatieve) dromen werkelijkheid maken. Ontdek de regie over jouw leven en investeer in een traject dat aansluit bij jouw unieke behoeften. Na een kennismaking of losse sessie maak ik - afhankelijk van jouw mogelijkheden en behoeften - een voorstel.

bottom of page