top of page

Van je hobby je werk  
© 2023

Het zelfhulp programma voor de creatieve vrouw
die vanuit huis wil werken. 

Ella Gaia - de vrouw

Creatieve vrouw, dit is jouw era


Droom je van een leven op jouw voorwaarden?

De dagen invullen zoals jij wil?

Doen waar je écht energie van krijgt?

De creatieve vrouw zijn, die je weleens in je dromen bent?

Dan is dit programma voor jou:

Dan is het tijd om de kracht van de Creatrix-leiderschapsstijl te ontdekken. Ontdek de kracht van de Creatrix-leiderschapsstijl, waarbij de kunst van creatie wordt ingezet om iets groots te bouwen dat de wereld verandert.

Als Creatrix ben jij een kanaal: als je in de juiste creatieve flow zit, stroomt alles moeiteloos door je heen en ontstaan er de mooiste dingen. Jij maakt de wereld mooier met jouw zijn.
Jouw vermogen om waarde te creëren in alles wat je doet, maakt dat mensen zich aangetrokken voelen tot de schoonheid, harmonie en waarheid die je uitstraalt. Jouw inspirerende aanwezigheid houdt anderen geïnspireerd, levendig en volledig bewust.

Als schepper ben jij de visionair, gedreven door de diepste verlangens van je ziel. Je brengt inspiratie vanuit de diepste kern van je wezen en je hebt de ontembare drang om te creëren. Wat jou onderscheidt, is je vermogen om deze creaties volledig te manifesteren. Je staat in je waarheid en beseft dat jij de kracht hebt om je eigen leven, financiën en carrière te creëren en te beheersen.

Laat de wereld zien wat jij als Creatrix kunt bereiken. Treed naar voren en laat je leiderschap en creatieve kracht schitteren. Creëer niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Samen kunnen we een inspirerende revolutie ontketenen en een nieuwe realiteit vormgeven. Word de Creatrix die anderen volgen en die de wereld transformeert met haar ongeëvenaarde creativiteit en invloed.

Jouw innerlijke schoonheid en kracht zijn van onschatbare waarde. Door de Creatrix-leiderschapsstijl te omarmen, zul je de transformerende kracht ervaren van het creëren van een leven dat voldoening geeft en anderen inspireert. Het is tijd om jouw creatieve potentieel te ontwaken en te gebruiken om een blijvende impact te maken.

Zie je het al voor je?

Stel je eens voor... Je begint je dag niet door je te schikken naar de agenda van een ander, maar door jouw eigen onderneming te starten. Misschien ben je wel thuis of in je eigen kantoor/atelier... Je doet wat je écht leuk vindt, waar je hart van opleeft, en waar je energie van krijgt.

 

Het delen van jouw passie met de wereld, omringd door de juiste mensen die jou aanmoedigen, omdat zij ook voelen dat dit jouw pad is. En dat gevoel van diepe connectie met jouw missie, zelfs als de toekomst nog wat vaag lijkt. Dat gevoel gun ik jou ook.

 

Dat is precies wat je leert in "Van Je Hobby Je Werk" - de thuis cursus speciaal ontworpen voor de creatieve vrouw zoals jij.

 

Andere vrouwen zijn je al voorgegaan en staan nu trots op het podium, hun passie te delen met de wereld, of hebben zich officieel ingeschreven bij de KVK om hun dromen waar te maken. En ik kan je vertellen: het is magisch om ze zo te zien stralen!

 

Dus, zie je het al voor je? Het gevoel van voldoening wanneer je weet dat je op de juiste weg bent, zonder de exacte bestemming te kennen. Dat diepe vertrouwen in jezelf en in de missie die je drijft, zelfs als de toekomst onzeker lijkt.

 

Ik geloof in jouw potentieel. En deze cursus is jouw gids om het te realiseren.

"Ik vond het een hele inspirerende cursus. Ella is een prachtig voorbeeld van het belichamen van je boodschap. Ze neemt je mee in hoe zij moeilijke dingen heeft overwonnen en hoe ze daar krachtiger uitgekomen is. Ze geeft je de tools om ook die kracht in jezelf te vinden en jouw waarde te voelen. Ze weet te raken, inspireren en te bekrachtigen. De theorie is interessant, de praktijkvoorbeelden zijn heel handig en toepasbaar en de visualisaties zijn ronduit magisch. Ik ben heel blij dat ik de cursus heb gevolgd."

 

- Harriette Borgdorff (nu eigenaar van: Als je maar durft)

Wat kan je verwachten?

Workshops (3)
Dit programma bevat vooraf opgenomen workshops, drie om precies te zijn. Onderverdeeld in:
Workshop 1: Het Idee - Leer over je omgeving, leer over conditionering, paradigma's en de invloed van systeemtheorie.
Workshop 2: Het Gevoel - Leer over je zenuwstelsel, emoties en het belang van somatisch werken.
Workshop 3: Het Plan - Leer over grenzen, waarden, en de handvatten die jij nodig hebt om jouw persoonlijke blauwdruk te ontwerpen: jouw persoonlijke 'plan van aanpak'.

Werkboeken (4)
Download werkboeken van c.a. 10 tot 15 pagina's waarin je bevraagd wordt, je terug kunt lezen in de theorie en je af en toe uitgenodigd wordt to integratie oefeningen. Integratie = het toepassen van wat je leert in je dagelijkse leven.

1:1 Bonus sessie met Ella
Plan op jouw eigen moment een bonus sessie in van c.a. 30 minuten: dit is hét moment om nog dieper in te gaan op de dingen die je leert over jezelf. Deze sessie geeft jou de kans om je vragen te stellen en nog meer de verdieping in te gaan!

 

Deze vrouwen gingen je voor en lieten hun reacties voor je achter...
Recensie Ella Gaia - Ella van der Naalt
Recensie Ella Gaia - Ella van der Naalt
Recensie Ella Gaia - Ella van der Naalt
Recensie Ella Gaia - Ella van der Naalt
VJHJW

Ontdek de Online Zelf-doe Cursus: "Van Je Hobby Je Werk"

Welkom bij "Van Je Hobby Je Werk" - de online zelf-doe cursus die jou begeleidt op de reis naar het omzetten van jouw passie (en misschien zelfs wel in een bloeiende onderneming.) Hier vind je antwoorden op al jouw vragen en holistische begeleiding om jouw dromen waar te maken.

 

Wat is leuk om voor jezelf te beginnen?
Een veelgestelde vraag: en ook een goeie! In deze cursus ontdek je de ware kracht van jouw passie. Of je nu een liefde hebt voor ambachtelijk handwerk, een talent hebt voor digitale kunst, of gepassioneerd bent door het creëren van culinaire meesterwerken, wij helpen je bij het ontdekken van de mogelijkheden om jouw hobby om te zetten in een bevredigende carrière. In makkelijke woorden: je komt er achter wat écht jouw passie is en hoe je daar je werk van kan maken.

 

Kan je zomaar voor jezelf beginnen?
Ja! In deze cursus leren we je dat de eerste stap zetten naar ondernemerschap veel minder ontmoedigend is dan je misschien denkt. Jij kan dit! Met praktische tips en begeleiding over het opzetten van jouw eigen bedrijf, laten we zien dat iedereen de potentie heeft om zijn of haar eigen baas te zijn. Deze cursus gaat niet zozeer om een stappenplan wat je moet volgen: maar waar je rekening mee kunt houden en hoe je dicht bij jezelf kan blijven in dit proces. En vooral: hoe je in jezelf blijft geloven, zodat je vol vertrouwen ervoor durft te gaan!

 

Waar moet je rekening mee houden als je voor jezelf begint?
Het opstarten van een eigen bedrijf kan intimiderend lijken, maar wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. In deze cursus leer je namelijk vertrouwen in jezelf en in wat jij te brengen hebt in deze wereld. Je ontdekt hoe jij impact kan maken. Je ontdekt wat jouw kracht is en hoe je die kan inzetten, zodat je je dromen durft te volgen. Deze cursus biedt inzicht in alle belangrijke aspecten van ondernemerschap en hoe je duurzaam kan starten: en volhouden.

Wat zijn goede bedrijfsideeën?
Ontdek een schat aan inspiratie voor jouw toekomstige onderneming. Door middel van theoretische onderbouwing, lichaamsgerichte oefeningen en coach-vragen helpen we je bij het identificeren van jouw superkrachten, talenten en vaardigheden. Je ontdekt waar je echt 'aan' van gaat en hoe je veerkracht kunt opbouwen, zodat je blijft geloven in jezelf en jouw missie.

Ben je klaar om de sprong te wagen en van jouw hobby je werk te maken? Schrijf je vandaag nog in voor "Van Je Hobby Je Werk" en begin jouw reis naar een vervullende en succesvolle onderneming!

external-file_edited.jpg

Waarom bied ik je dit aan?

Steeds meer vrouwen omarmen de creatieve kracht die ze al bezitten. Kijk naar de Barbie film, kijk naar Taylor Swift: de wereld wil jouw creatieve talent, krachtige vrouw!

En gelukkig hoef je zelf het wiel niet uit te vinden. In dit programma leer je de handvatten die je nodig hebt om te zijn wie je wil zijn. Het is tijd om de Creatrix te belichamen en de wereld te inspireren met wie jij bent: ben je er klaar voor?

Van je hobby je werk  
© 2023

Thuisprogramma voor de creatieve vrouw

Ella Gaia - de vrouw

Veelgestelde vragen

 

Van je hobby je werk maken: een stap naar zelfverwezenlijking

Ben je op zoek naar een pad dat leidt naar het verwezenlijken van je creatieve dromen? Wil je meer voldoening uit je werk halen en je passie volgen? Dan is het coaching-programma "Van je hobby je werk maken" misschien precies wat je nodig hebt. Hier zijn enkele veelgestelde vragen over ons programma:

 

1. Wat is het doel van dit coaching-programma?
Het doel van ons coaching-programma is om jou de nodige handvatten te bieden om jouw leven vorm te geven in lijn met jouw creatieve dromen en aspiraties. Je leert over je omgeving, over jezelf en over wat JOU kan helpen in dit proces: we vragen je dus ook om de tijd te nemen voor deze cursus, zodat je met een open houding kunt integreren wat je leert.

 

2. Wat kan ik verwachten tijdens de workshops?
Onze workshops, die ongeveer een uur duren, bieden een flexibel tempo zodat je ze op je eigen tempo kunt volgen. Je ontvangt ook bij elke workshop een werkboek, ontworpen om de theorie te integreren met praktische lichaamsoefeningen. Je leert hoe je meer veerkracht en zelfvertrouwen kan cultiveren, zodat je voor jezelf dúrft te beginnen (en zodat je het volhoudt, omdat jij prachtige handvatten hebt gemaakt voor jezelf).

3. Hoe lang duurt het programma en hoe vaak vinden de sessies plaats? 
Het programma bestaat uit drie workshops die vooraf zijn opgenomen en je ontvangt ze allemaal in één keer. Daarnaast krijg je vier werkboeken: drie in het thema van de workshops en eentje om een persoonlijk handboek te maken. Bovendien eindig je de cursus met een 1 op 1 sessie met Ella (30 min)! Je kun alles op je eigen tempo volgen. We raden aan minimaal een week tussen de workshops te houden voor optimale integratie.

 

4. Hoe kan Ella Gaia coaching mij helpen mijn doelen te bereiken? 
Bij Ella Gaia gebruiken we somatische coaching, waarbij we werken aan het begrip van hoe jouw lichaam functioneert. Dit bouwt veerkracht op voor de lange termijn, waardoor je meer zelfvertrouwen en zelfliefde ontwikkelt, en in staat bent om jouw doelen te bereiken met dagelijkse toepassing van de aangereikte tools.

 

5. Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie na het starten van het coachingstraject? 
Resultaten kunnen variëren, maar sommige verschuivingen kunnen al tijdens de workshops of het werken met de werkboeken optreden. Geef jezelf de tijd om te ervaren en te integreren: hoe meer toestemming je jezelf geeft, hoe meer er zal landen.

 

6. Wat als ik na het afronden van het programma nog verdere ondersteuning nodig heb? 
Na afronding van het programma bieden we een persoonlijke sessie van een half uur aan om eventuele resterende vragen te bespreken. Verdere ondersteuning is beschikbaar via persoonlijke berichten of door het plannen van een vervolgafspraak. Je kunt Ella ook altijd een persoonlijk bericht sturen via deze site of social media.

 

7. Wat is de visie van Ella Gaia?
Bij Ella Gaia geloven we in het vertrouwen op jezelf en op jouw reis. Als professionele coach is het onze passie om jou te begeleiden op jouw persoonlijke transformatiereis, waarbij we een veilige en ondersteunende ruimte creëren waarin je kunt groeien, bloeien en jezelf kunt zijn.

8. Vragen over ondernemen en thuiswerken
In dit programma wordt je bevraagd op meerdere manieren. Heb je deze cursus met volledige aandacht gevolgd en je vragen gesteld dan kun je gegarandeerd persoonlijk antwoord geven op de volgende vragen:

 

1. Wat is leuk om voor jezelf te beginnen? / Wat voor bedrijf kan ik beginnen?
2. Wat moet je doen om voor jezelf te beginnen?
3. Waar moet je rekening mee houden als je voor jezelf begint?
4. Wat kun je aan huis beginnen? / Hoe kan je geld verdienen vanuit huis?
5. Hoe start je met je eigen bedrijf?
6. Welk beroep past bij een (bijvoorbeeld: rustig) persoon? 

7. Wat zijn de meest relaxte banen? / Welke baan geeft geen stress? (= lichaamsgericht)
8. Welke job als je niet stressbestendig bent?

 

Je bent niet alleen in het stellen van deze vragen: ze zijn de reden dat we dit programma hebben gemaakt voor jou. En deze vragen kunnen je helpen om jezelf te oriënteren op de mogelijkheden van ondernemen en thuiswerken, en om te bepalen welke richting het beste bij jou past.

Bij Ella Gaia willen we je ondersteunen bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden voor thuiswerken en zelfontplooiing, omdat wij geloven dat creatieve vrouwen de katalysator voor een mooiere samenleving zijn. Onze gepersonaliseerde coachingprogramma's helpen je bij het ontwikkelen van jouw creativiteit en het vinden van voldoening in je werk. Of je nu op zoek bent naar manieren om vanuit huis te werken, jezelf verder te ontwikkelen of simpelweg meer balans en vervulling in je leven wilt vinden, wij zijn er om je te begeleiden op jouw reis naar succes. Ontdek hoe Ella Gaia coaching je kan helpen om je volledige potentieel te benutten en een leven te creëren waarin je vreugde vindt in wat je doet. Kom binnen en ontdek de mogelijkheden die op je wachten: je verdient het. <3

Aanvullende informatie en veelgestelde vragen:

Dit programma is gecreëerd om creatieve vrouwen te inspireren en ondersteunen om hun eigen bedrijf te starten en hun dromen na te jagen. Dit coaching programma is speciaal ontworpen om vrouwen te helpen bij het ontdekken van hun ondernemerspotentieel en het opbouwen van een succesvol bedrijf dat past bij hun levensstijl en passies.

Of je nu op zoek bent naar manieren om vanuit huis te werken, een flexibele carrière te creëren die balans biedt tussen werk en gezin, of gewoon de empowerment wilt voelen van het ondernemerschap, wij zijn er om je te begeleiden op je reis. Ons programma biedt niet alleen tools en strategieën voor het opzetten en laten groeien van een bedrijf, maar ook een ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen die elkaar inspireren en ondersteunen.

Bij Ella Gaia geloven we in de kracht van (creatieve) vrouwen om hun eigen pad te creëren en hun doelen te bereiken. Met onze holistische benadering van coaching en ons streven naar empowerment, streven we ernaar om (creatieve) vrouwen te ondersteunen bij het vinden van balans, het vergroten van zelfvertrouwen en het realiseren van hun (ondernemers)dromen. 

Je verdient het om je dromen serieus te nemen,

En je hoeft het niet alleen te doen.

Veelgestelde vragen:

Wat is leuk om voor jezelf te beginnen?

Voor jezelf beginnen kan bijzonder vervullend zijn, omdat het je de vrijheid geeft om je passie te volgen en je eigen werkritme te bepalen. Het plezier komt voort uit het creëren van iets wat je echt inspireert en voldoening geeft. Belangrijk is dus om te ontdekken waar JIJ blij van wordt en waar je missie ziet: en dat is precies wat je in deze cursus leert.

 

Wat moet je doen om voor jezelf te beginnen?

Om voor jezelf te beginnen, moet je eerst helder hebben wat je passie en missie zijn: dat leer je in deze cursus. Vervolgens ontwikkel je een concreet plan, doe je misschien zelfs marktonderzoek, maak je, als je wil, een businessplan en bepaal je jouw strategie. Dit zijn ook allemaal dingen waar Ella Gaia je bij kan helpen. Tot slot is het ook belangrijk om je zelfbeeld en emotionele regulatie te trainen om de uitdagingen van het ondernemerschap aan te kunnen. Zo leer je in deze cursus over conditionering (hoe je gedachten ontstaan) en over je lichaam, zodat je, als het tegenzit, vertrouwen voelt en je niet uit het veld laat slaan.

 

Wat is een goed bedrijf om te starten?

Een goed bedrijf om te starten is er een die aansluit bij je passies en vaardigheden, en waar je een markt voor hebt. Populaire opties in 2024 kunnen zijn: online coaching (haha), duurzame producten, gezondheid en welzijn, en technologiegerelateerde diensten. Maar het állerbelangrijkste is, is dat jij er energie van krijgt en dat je er een noodzaak in voelt (missie): op die manier is het namelijk een duurzame keuze die je lang gaat volhouden.

 

Wat kun je aan huis beginnen?

Veel bedrijven kunnen vanuit huis worden gestart, zoals online coaching, freelancing (schrijven, ontwerpen, programmeren), e-commerce, en handgemaakte producten verkopen. Dit geeft flexibiliteit en lagere opstartkosten. In deze cursus ontdek je wat bij jou past en wat je daarvoor nodig hebt. Als je na de cursus vragen hebt, kun je nog een deep dive sessie van 30 minuten doen met Ella (en als je daarna nog door wil kan dat ook altijd).

 

Kan je zomaar voor jezelf beginnen?

Ja, in principe kan iedereen voor zichzelf beginnen, maar het vereist wel een gedegen voorbereiding, kennis van de markt en een goed doordacht plan. Zorg ervoor dat je ook emotioneel voorbereid bent op de uitdagingen die op je pad kunnen komen. Hiermee bedoel ik: zorg dat je bereid bent om met jezelf in ontwikkeling te gaan. Het gaat rommelig worden soms - en dat is goed, want daarvan leer je wie jij bent en welk pad je wil bewandelen.

 

Welke business is booming 2024?

Enkele booming businesses in 2024 zijn duurzame producten en diensten, gezondheids- en wellnesscoaching, technologie en IT-diensten, en e-commerce. En zoals de titel van dit programma al zegt: het gaat erom dat jij jouw hobby, je passie vind - en dat je daarmee aan de slag kan gaan voor je eigen bedrijf. 

Hoe start ik mijn eigen zaak?

Start je eigen zaak door eerst je passie en missie helder te krijgen: dat leer je in deze cursus. Maak vervolgens een businessplan, voer marktonderzoek uit, en zorg voor de benodigde vergunningen en financiering. Begin klein, test je ideeën, en blijf flexibel om je aan te passen aan feedback en marktomstandigheden. En last but not least: ken je lichaam. Je gaat er heel veel wijsheid uit halen als je bereid bent om bewust te voelen wat er gebeurt: zowel bij tegenslagen als bij successen.

 

Hoe kom je weer bij jezelf?

Je komt weer bij jezelf door regelmatig tijd te nemen voor zelfreflectie, mindfulness, en lichaamsgerichte oefeningen. Het is belangrijk om bewust te zijn van je emoties en conditioneringen en deze actief te reguleren. Bovendien is een hele belangrijke factor, als je het mij vraagt, ervoor zorgen dat je genoeg tijd en ruimte hebt om te integreren. We zijn nooit 1 ding, we zijn nooit met 1 ding bezig: we zijn cyclische wezens en kunnen van alles tegelijk zijn en doen: geef jezelf daar de tijd en ruimte (en toestemming) voor.

 

Hoe start ik een eigen bedrijf zonder geld?

Een bedrijf starten zonder geld vereist creativiteit. Het is echter wel heel erg mogelijk! (Ik deed het ook). Begin met een dienst of product die weinig opstartkosten vereist, eentje waar jij energie van krijgt en kennis over hebt. Gebruik gratis of goedkope online tools, en zoek naar mogelijkheden voor crowdfunding of subsidies. Netwerken en vragen om hulp zijn ook niet onbelangrijk.

 

Welk thuiswerk verdient goed?

Thuiswerk dat goed verdient kan variëren, maar populaire opties zijn freelancen (schrijven, grafisch ontwerp, IT-diensten), online coaching, e-commerce, en virtuele assistentie. Het 'goed verdienen' gaat echter ook om wat je jezelf waard vind: wat durf je te ontvangen en wat durf je te vragen? Jezelf op waarde schatten en het uitspreken naar je omgeving is een heuze uitdaging, maar het is aan te leren - en super leuk :)

 

Wat kan ik doen om extra geld te verdienen?

Extra geld verdienen kan door een side hustle te starten zoals freelancen, online verkopen, of tijdelijke klusjes doen. Ook het verhuren van spullen of ruimtes die je niet gebruikt kan een goede bron van extra inkomsten zijn. Let er echter wel op: als je het gevoel hebt dat je te weinig verdient of hebt, is dit vaak een signaal van diepere onderliggende overtuigingen en gevoelens. Ook hierover leer je, in deze cursus.

 

Hoe start ik een kleine onderneming?

Start een kleine onderneming door eerst je idee te valideren met zelfonderzoek: is dit wat jij wil? Wat denk en voel je daarbij? Wie zou je willen zijn? Ga vervolgens pas over tot marktonderzoek doen en in 'actie modus'. Schrijf je businessplan, regel de financiën en vergunningen, en begin met een kleine schaal om je idee te testen en bij te stellen op basis van feedback. Deel je verhaal, vraag om hulp en ken jezelf.

 

Hoeveel geld nodig om eigen zaak te starten?

De hoeveelheid geld die je nodig hebt om een eigen zaak te starten varieert sterk per type bedrijf. Sommige ondernemingen kunnen met een paar tientjes starten, terwijl andere duizenden euro's nodig hebben voor apparatuur, voorraad en marketing. Het ligt eraan wat je wil gaan doen en hoeveel bronnen je zelf al hebt: dat is dus inclusief jouw overtuigingen en emotionele veerkracht ;)

 

Hoe kom ik aan een startkapitaal?

Startkapitaal kan worden verkregen via persoonlijke besparingen, familie en vrienden, leningen, crowdfunding, of subsidies. Een goed businessplan en overtuigende pitch kunnen hierbij helpen. Bovendien is startkapitaal niet alleen geld: het is ook creatief en slim kijken naar andere hulp bronnen die jij al bezit in je leven. Zo kun je bijvoorbeeld 'asset mapping' gaan doen: ook iets wat je kunt leren bij Ella Gaia.

 

Is een eigen bedrijf beginnen moeilijk?

Een eigen bedrijf beginnen kan uitdagend zijn en vereist toewijding, flexibiliteit, en een bereidheid om te leren en te groeien. Met de juiste voorbereiding en zelfkennis kan het echter heel erg makkelijk zijn om te beginnen: onthoud ook dat je het nooit alleen hoeft te doen. Zo veel mensen zijn je voorgegaan, maak daar gebruik van. 

 

Kan iedereen een eigen bedrijf beginnen?

Ja, iedereen kan een eigen bedrijf beginnen, maar succes hangt af van voorbereiding, doorzettingsvermogen en de bereidheid om te leren van fouten en aan te passen aan veranderende omstandigheden. Bovendien denk ik dat het belangrijk is om te weten wie je wil zijn en waar je hart écht sneller van gaat kloppen: op die manier kan je gaan ontdekken hoe je bedrijf daarop aangepast wordt (ipv andersom).

 

Kan ik geld lenen om een bedrijf te starten?

Ja, je kunt geld lenen om een bedrijf te starten via banken, microfinanciering, en andere kredietverstrekkers. Een goed businessplan en een gedetailleerde financiële prognose zijn vaak nodig om een lening te verkrijgen. Als je hier meer over wil leren, raad ik je aan om een gespecialiseerde business coach op te zoeken. Mijn kracht zit in het helpen ontdekken wát je wil, wie je wil zijn en welke stappen je kunt zetten: het bepalen van je pad so to say.

 

Hoe weet ik wat ik wil?

Ontdekken wat je wil, kan best lastig zijn. Als mensen hebben we een spiegel nodig. Die spiegel vinden we in de mensen om ons heen (community) en de ervaringen die we opdoen (omgeving). Ontdekken wat je wil is een leuk proces, maar soms ook wel frustrerend. Dit zijn de tips die ik je vast wil geven:

  • Leer over je gedachten en hoe ze invloed op je hebben,

  • Leer over je omgeving en hoe die invloed op je uitoefent,

  • Leer over je gevoelens en wat ze betekenen voor jou, leer hoe je ermee omgaat,

  • Ontdek waar je energie van krijgt en laat je daarin helpen,

  • Evalueer en reflecteer op de handvatten die je nodig hebt: welke grenzen, welke waarden enz.

En guess what? Dit leer je allemaal in deze cursus. Ben je enthousiast geworden? Je bent hartstikke welkom om mee te doen met 'Van je hobby je werk' en ik ontmoet je graag aan de andere kant :)

bottom of page